Hankkija on täyden palvelun maatalouskauppa

Hankkija on Suomen johtava maatalouskauppaketju, joka koostuu 53 myymälästä ja maatalouden monipuolisimmasta verkkokaupasta. Hankkija-konsernin palveluksessa työskentelee lähes tuhat henkilöä ja 2016 liikevaihto oli 729 MEUR. Hankkija-konserniin kuuluu Hankkija Oy:n lisäksi logistiikkayhtiö Movere Oy, josta Hankkija omistaa 66 %. Lannoitevalmistaja Yara Suomi Oy omistaa Moveresta kolmanneksen. Hankkija-konsernin omistaja on tanskalainen Danish Agro -ryhmä. Agrimarket ja Multasormi muuttivat nimensä perinteitä kunnioittaen Hankkijaksi vuoden 2016 alusta alkaen.

Etelä-Pohjanmaalla osuuskauppa Eepeen alueella Hankkijan jälleenmyyjänä toimii Eepee Agri.

 
 

Hankkijan tavoitteena on toimia maatalouden ammattilaisten parhaana kumppanina ja tarjota viljelijälle kaikki maatalouden tuotantopanokset. Hankkijan palveluita tarjoavat myymälöiden lisäksi asiakasvastuumyyjät, konekeskukset ja konemyyjät, myyntikeskus ja Suomen laajin maatalousalan verkkokauppa. Hankkija tarjoaa viljelijälle laajan valikoiman palveluita ja tuotteita: siemenet, lannoitteet, kasvinsuojeluaineet, ammattipuutarhaviljelytarvikkeet, rehut, traktorit, leikkuupuimurit ja maataloustyökoneet, varaosat, työkalut, tarvikkeet ja polttoaineet. Hankkijan valikoimista löytyvät alan johtavat tuotemerkit. Hankkija-perheen arvostettuja brändejä ovat Suomen Rehu ja Kasvuohjelma-kasvinviljelyn palvelukokonaisuus.

Puutarhaharrastajille, hevostalouden ammattilaisille ja harrastajille, lemmikinomistajille sekä rakentajille ja remontoijille on myös tarjolla laadukas tuotevalikoima kilpailukykyiseen hintaan.

 
 

Verkkokauppa ja asiakaspalvelu palvelevat

Hankkijan verkkokauppa on sähköinen kauppapaikka, josta asiakas voi tehdä hankintoja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Verkkokaupan valikoimasta löytyvät lähes kaikki Hankkijan myynnissä olevat tuoteryhmät. Valikoimassa on tuhansia maatalousalan, puutarhan ja pihan, hevosten ja lemmikkien sekä rautakaupan tuotteita. Verkkokaupassa asiakas voi asioida joko rekisteröityneenä tai rekisteröitymättömänä. Rekisteröityneellä asiakkaalla on Hankkija Oy:n asiakasnumero. Asiakasnumeron omaava asiakas voi avata verkkokaupassa myös laskutustilin, jolloin mm. polttoöljyn tilaaminen on mahdollista.

Verkkokauppa sisältää myös sähköisiä palveluita kuten asiakkaan oman Extranet-palvelun. Extranet-palvelussa asiakas näkee ostohistoriansa ja viljelijöille on tarjolla viljakaupan sähköiset palvelut sekä sääpalvelu.

 
 

Hankkijan valtakunnallinen asiakaspalvelu palvelee niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita kaikissa Hankkijan tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa sekä toimii verkkokaupan ja myynnin ohella yhtenä tilauskanavana. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä joko puhelimitse arkipäivisin klo 8 – 16 p. 010 402 2020 tai sähköpostilla

 

Hankkija on Suomen suurin viljan ostaja ja myyjä

Hankkija ostaa suomalaisilta viljelijöiltä viljaa vuosittain noin kolmanneksen Suomessa kaupallisille markkinoille myydystä viljasta. Ostetusta viljasta kolmasosa käytetään omassa rehuteollisuudessa, kolmannes myydään suomalaisen teollisuuden tarpeisiin mm. myllyille, mallastukseen ja tärkkelystuotantoon ja kolmasosa myydään ulkomaisille asiakkaille. Hankkija onkin Suomen suurin viljan viejä.

 

Sertifioitua siementä omilta sopimusviljelijöiltä

Hankkijalla on 300 siemensopimustuottajaa, jotka tuottavat sertifioitua siementä viljoista, öljy- ja nurmikasveista sekä herneestä ja härkäpavusta noin 9 000 hehtaarin viljelyalalta. Hankkijan kaksi siemenkeskusta sijaitsevat Hyvinkäällä ja Alastarolla. Viljan vastaanottopisteitä on yli sata.

 

Kahdeksan konekeskusta

Hankkijan Konekeskuksiin on keskitetty traktoreiden, työkoneiden ja käytettyjen vaihtokoneiden myynti. Konekeskuksissa voi asioida kahdeksalla paikkakunnalla: Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kouvolassa, Seinäjoella, Kuopiossa, Kokkolassa ja Oulussa. Oulussa, Tampereella ja Turussa on myös Hankkijan oma huoltokorjaamo. Maatalouskoneiden varaosia myydään keskitetysti 24 myymälästä.

 

Oma huoltoyrittäjäverkosto palvelee

Koneiden huolloissa ja korjauksissa palvelee laaja 120 osaavan sopimushuoltajan verkosto. Hankkijan erikoiskoulutetut sopimushuoltoyrittäjät päivystävät eri puolilla Suomea.

 
 

Suomen Rehu – kotimaista rehunvalmistusta innovatiivisella osaamisella

Suomen Rehu

Suomen Rehu on Hankkija Oy:n perinteikäs ja arvostettu tuotemerkki tuotantoeläinten, hevosten ja lemmikkien ruokintaan. Neljässä rehutehtaassa Suomessa valmistetaan täysrehuja, puolitiivisteitä, tiivisteitä, erikoisrehuja ja premixejä vuosittain noin 650 miljoonaa kiloa. Rehutehtaat sijaitsevat Kotkassa, Turussa, Seinäjoella ja Säkylässä. Kolmasosa Hankkijan ostamasta kotimaisesta viljasta käytetään rehujen valmistukseen.

Suomen Rehun rehuja myydään Suomessa Hankkijan myymälöissä ja verkkokaupassa. Suomen Rehun korkea laatu ja edistyksellinen tuotekehitys tunnetaan myös kansainvälisesti ja rehuja viedään yli 30 maahan. Kotimaassa johtava Racing-hevosrehusarja ja premium-luokan Jahti&Vahti-koiranruokasarja ovat Suomen Rehun osaamisen ja pitkäjänteisen tuotekehityksen tulosta.

 

Oma kuljetusliike Movere tuo joustavuutta ja tarkkuutta logistiikkaan

Rehujen ja muiden tuotteiden kuljetuksesta vastaa Hankkija-konserniin kuuluva kuljetusyhtiö Movere. Sen palveluksessa on noin 80 logistiikan ammattilaista ja 500 kuljetusyrittäjää varmistamassa joustavaa ja nopeaa kuljetuspalvelua maatalouden, rakennusaineteollisuuden, kaupan sekä metsä- ja kemianteollisuuden tarpeisiin.

Lue lisää Moveresta movere.fi

 

Viimeksi katsomani tuotteet