Palautusohjeet


Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin.

Tarkista aina tuotteet sekä se, että toimitus vastaa tilausta. Tuotteilla on lakisääteinen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus katsotaan alkavan siitä päivästä kun tuote on vastaanotettu. Palauttaaksesi tuotteet, sinun tulee tehdä palautusilmoitus, suosittelemme käyttämään sähköistä palautusilmoitustamme. Tämä nopeuttaa palautusten käsittelyä. Toivomme, että kerrot aina palautuksen syyn, jotta voimme kehittää palveluamme sekä tuotteitamme.

Palautusoikeus koskee kuluttaja-asiakkaita. Palautusoikeutta ei ole räätälöidyillä tilauksilla esim. öljy, pelletit, irtorehut, asiakasta varten muokatut tuotteet eikä yritysten ostoilla. Täyden kauppasumman palauttamiseksi tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan. Jos tuotteissa näkyy merkkejä käytöstä tai vahingoista tai niitä ei ole kokonaisuudessaan palautettu, pidätämme oikeuden asianmukaiseen korvaukseen.

Palautamme rahat toimituskuluineen, kun palautuksessa käytetään ohjeemme mukaan Postin asiakaspalautusta. Huomaathan, että muulla tavalla palautettuna emme vastaa palautuksesta aiheutuneista kustannuksista. Rahat palautetaan samalla maksutavalla, jota ostaessa käytettiin. Palautamme rahat viipymättä vastaanotettuamme palautuksen tai 14 vrk:n sisällä peruuttamisilmoituksesta, mikäli olemme saaneet näytön palautuksesta.

Noutamatta jätetyistä toimituksista, joista ei ole tehty palautusilmoitusta, perimme 20 €:n käsittelymaksun.

Reklamaatiotapauksissa, jos olet vastaanottanut väärän, viallisen tai rikkinäisen tuotteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@hankkija.fi tai 010 402 7099.


Näin palautat tuotteen


1. Täytä sähköinen palautusilmoitus osoitteessa https://www.hankkija.fi/palautusilmoitus.

2. Pakkaa palautettava tuote huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa.

3. Kirjoita paketin päälle palautusosoite ja Postin sopimustunnus

Asiakaspalautus sopimustunnus 634719

Hankkijan Verkkokauppa

Peltokuumolantie 4

05800 Hyvinkää


4. Palauta paketti Postiin.

5. Säilytä Postista saamasi palautuskuitti.

Kun toimit näiden ohjeiden mukaan, palautus on sinulle maksuton.

 
 
 

Viimeksi katsomani tuotteet