Tilaus- ja toimitusehdot

Uuden yritysasiakkaan liittyminen Hankkija Oy:n asiakkaaksiSaadakseen Hankkija Oy:n laskutustilin, osakeyhtiön, yhtymän tai kuolinpesän vastuumiehen täytyy toimittaa lähimpään Hankkija Oy:n myymälään yhtiöselvitys, jossa todistetaan, että hänellä on oikeus hoitaa yhtiön asioita. Asiakasnumeron edellä mainitut yritykset voivat avata verkkokaupassa. Maanviljelijät ja muut yrittäjät voivat avata asiakasnumeron sekä laskutustilin verkkokaupassa maksimissaan 5000 €:n luottorajalla. Suurempien luottorajojen ollessa kyseessä asiakkaan tulee asioida myymälässä. Henkilötodistus ja mahdollinen yhtiöselvitys on hyvä olla mukana sopimuksia tehtäessä.


RekisteröityminenVerkkokauppaan voivat rekisteröityä yksityishenkilöt, yrityksen-, yhtymien- ja kuolinpesien yhteyshenkilöt (myöhemmin yksityis- ja yritysasiakkaat). Alle 18-vuotiaat saavat tehdä ostoksia huoltajansa suostumuksella. Yhteen Hankkijan verkkokaupan tunnukseen voi olla liitettynä useampi asiakasnumero. Näissä tapauksissa yrityksen-, yhtymän- tai kuolinpesän yhteyshenkilöt voivat valita kirjautumisen yhteydessä käyttävätkö verkkokauppaa yksityishenkilönä vai yhteyshenkilönä. Rekisteröityessään verkkokauppaan käyttäjä sitoutuu antamaan itsestään ja edustamastaan yhdistyksestä/yrityksestä/kuolinpesästä/toimialasta oikeat, paikkansapitävät tiedot.
Asiakastasoja on kolme: Hankkija Oy:n asiakasnumerollinen tiliasiakas, Hankkijan asiakasnumerollinen asiakas ja kirjautumaton asiakas.


Hankkija Oy:n asiakas

Rekisteröintiprosessissa verkkokauppaan asiakkaalle luodaan Hankkija Oy:n asiakasnumero ja se liitetään Hankkijan verkkokaupan tunnukseen. Tämän jälkeen asiakas voi jatkaa prosessia avaamalla laskutustilin Hankkija Oy:lle.
Asiakas, jolla on jo olemassa oleva Hankkija Oy:n asiakasnumero / laskutustili voi rekisteröityä Hankkija Oy:n vanhana asiakkaana ja liittää Hankkijan verkkokaupan tunnuksensa jo olemassa olevaan asiakasnumeroon.
Hankkija Oy:n asiakkuus ei maksa mitään, mutta siitä on monia hyötyjä, esimerkiksi asiakkaan Omat sivut, joista näkee omat Hankkija Oy:n ostot, laskut, rahoitusinstrumenttien tapahtumat ja viljan analyysitiedot sekä tarkan oman paikkakunnan täsmäsään. Lisäksi asiakkuus mahdollistaa ostamisen laskulla, Agrirahalla tai ennakkomaksulla, jos edellä mainittujen maksutapojen sopimukset on tehty. Osa tuotteista on myynnissä vain Hankkija Oy:n asiakkaille.


Kirjautumaton käyttäjä

Myös kirjautumaton käyttäjä voi ostaa verkkokaupasta. Tällöin jokaiselle tilaukselle tulee asiakkaan täyttää yhteystietonsa.


Omien tietojen hallinta

Omat tiedot ovat näkyvissä vain Hankkija Oy:n asiakkaille. Omat tiedot -sivuilta käyttäjä voi hallita omia tietojaan, kuten nimi-, puhelinnumero- ja sähköpostitietojaan sekä lisäksi yritys- ja tilatietojaan. Käyttäjä voi kieltää tai sallia markkinointiviestien lähetyksen omien sivujensa kautta. Omat tiedot –sivulle pääsee klikkaamalla omaa Omat tiedot -linkkiä sivun ylälaidasta.


Henkilötietojen käsittely

Verkkokauppa ei luovuta saamiaan henkilötietoja kolmansille osapuolille. Tietoja käytetään Hankkija Oy:n, verkkokaupan ja asiakkaan välisen asiakassuhteen ylläpitoon. Verkkokaupalla on oikeus poistaa asiakkaan tiedot tietokannasta, mikäli käyttäjä on tahallaan antanut verkkokaupalle virheellistä tietoa tai käyttäjä rikkoo lakia tai verkkokaupan käyttöehtoja asioidessaan verkkokaupassa.


Verkkokaupan oikeudet ja vastuuVerkkokauppa on auki 24 tuntia joka päivä. Tarvittaessa verkkokaupalla on oikeus esimerkiksi ylläpidon tai huollon takia sulkea verkkokauppa osittain tai kokonaan väliaikaisesti. Käyttökatkoista pyritään aina ilmoittamaan etukäteen esimerkiksi etusivulla. Verkkokauppa pidättää oikeuden poistaa tehty tilaus, mikäli käyttäjä on sitä tehdessään rikkonut tai kiertänyt lakia tai näitä käyttöehtoja tai antanut virheellistä tai epäasiallista tietoa tai mikäli verkkokaupassa on esiintynyt tekninen ongelma tilausta tehdessä, mikä voidaan helposti osoittaa. Tällaisissa tapauksissa asiakkaaseen otetaan yhteyttä.
Verkkokauppa huolehtii käyttäjien antamista tiedoista ja sitoutuu niiden asianmukaiseen säilyttämiseen ja käsittelyyn. Verkkokaupalla on oikeus tehdä muutoksia palveluun sekä yksipuolisesti muuttaa kaikkia ehtoja. Käyttäjän tulee tutustua ehtoihin säännöllisesti huomatakseen mahdolliset muutokset. Ajantasaiset käyttöehdot löytyvät tältä sivulta. Mikäli käyttöehdoissa ja Suomen tai EU:n laissa on ristiriitoja, sovelletaan aina sitä menettelytapaa, mikä on käyttäjälle suotuisin. Yritysasiakkaillemme sovelletaan Suomen kauppalakia sellaiselta osin, mitä nämä ehdot eivät kata.
Verkkokauppa ei ole vastuussa tehtyjen tilausten hoitamisesta sopimusosapuolista riippumattoman, ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure). Tällaisia tapauksia ovat mm. sota, yleislakko, hirmumyrsky, tulva tai muu luonnonkatastrofi, tai suorituksen estävä viranomaistoimi, kuten tuontikielto tai takavarikko. Verkkokauppa ei ole vastuussa, jos tuotteen toimitus viivästyy jostain verkkokaupasta riippumattomasta syystä. Tällaisista esteistä pyritään ilmoittamaan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti.


Käyttäjän vastuu ja velvollisuudetKäyttäjän tulee seurata sähköpostiaan säännöllisesti tilauksen tekemisen jälkeen, sillä tilauksen saatavuuteen ym. tilaukseen liittyvissä ongelmatapauksissa asiakkaalle ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostitse.
Käyttäjän tulee tilauksen vastaanotettuaan tarkistaa, että toimitus vastaa tilausta ja toimituksen kunto sekä tutustua tuotteen käyttöohjeisiin, mahdollisiin muihin ohjeisiin ja esitteisiin sekä noudattaa niissä annettuja ohjeita ja turvallisuusmääräyksiä. Käyttäjän tulee käsitellä verkkokaupasta ostamiaan tuotteita huolellisesti, niin ettei aiheuta vaaraa itselleen tai muille. Tuotteita tulee säilyttää ja käsitellä ohjeiden mukaisesti.
Käyttäjän pitää säilyttää kirjautumistietojaan (käyttäjätunnus ja salasana) salassa, eikä niitä saa antaa ulkopuolisten käyttöön. Käyttäjä on vastuussa kaikista tunnuksillaan tehdyistä tilauksista. Varastetuista tunnuksista on ilmoitettava Hankkijan asiakaspalveluun välittömästi. Tunnuksen voi lukita itse verkkokaupan Omista tiedoista. Unohtuneet käyttäjätiedot voi tilata uudelleen kirjautumisen yhteydessä.


Palvelun käyttöön liittyvät vastuut

Palvelun käyttö edellyttää sekä Internet-yhteyttä että tarvittavia laitteita (esim. tietokone, älypuhelin). Palvelun käyttöön vaadittavien laitteiden, yhteyksien, ohjelmistojen ja muiden mahdollisten kustannusten hoitamisesta ja ylläpitämisestä vastaa käyttäjä.
Käyttäjä on vastuussa täysmääräisesti lain tai käyttöehtojen vastaisesta palvelun käytöstä aiheutuneesta vahingosta kaikille osapuolille. Käyttäjän tulee lukea ja hyväksyä kaikki verkkokaupan olemassa olevat ehdot, kun hän ryhtyy käyttämään palvelua.


TekijänoikeudetVerkkokaupan tekstit, kuvat ja muu materiaali ovat tekijänoikeussuojan piiriin kuuluvia tiedostoja. Niiden luvaton käyttöönotto on kiellettyä. Sivuilla olevia ohjeita ja opastuksia saa tulostaa omaan käyttöön.


TilaaminenVerkkokaupasta tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Jotkut tuotteet ovat myynnissä vain Hankkija Oy:n rekisteröityneille asiakkaille. Onnistuneen tilauksen jälkeen selain siirtyy tilausvahvistussivulle, tilausvahvistus lähetetään myös sähköpostitse.
Verkkokaupalla on oikeus hylätä tilaus syytä ilmoittamatta sekä olla myymättä tilattua tuotetta, jos tuotteessa on selkeä hintavirhe tai muu virhe. Selkeä hintavirhe tarkoittaa niin huomattavaa virhettä tuotteen hinnassa, että asiakkaan oletetaan ymmärtävän, että kyseessä on hinnoitteluvirhe. Tällaisessa tapauksessa asia selvitetään ottamalla yhteyttä asiakkaaseen.
Asiakas hyväksyy tilauksen tehdessään, että hänelle voidaan lähettää tilaukseen liittyviä viestejä matkapuhelimeen, sähköpostiin tai kirjeitse. Asiakkaan on ennen tilausta varmistettava, että toimitusosoite ja matkapuhelinnumero ovat oikein, jotta tilaus voidaan toimittaa perille.


HinnatHintojen yhteydessä ilmoitetaan sekä tuotteen arvonlisäverokanta että arvonlisäveroton hinta. Verkkokaupalla on oikeus muuttaa olemassa olevia hintoja ja olla myymättä tuotetta ilmoitettuun hintaan, mikäli kyseessä on niin selkeä hintavirhe, että asiakkaan voidaan olettaa ymmärtävän kyseessä olevan virhe.
Tuotteet toimitetaan aina tilaushetken hinnalla. Joissain tuotteissa on käytössä eräkokohinnoittelu, mikä tarkoittaa sitä, että ostamalla enemmän tuotteen yksikköhinta laskee.


Sopimushinnat

Verkkokaupasta on mahdollista ostaa tuotteita Hankkija Oy:n kanssa sovittuun sopimushintaan. Sopimushinnoitellun tuotteen tunnistaa pienestä kynän ja paperin kuvasta tuotesivulla. Asiakkaalla on mahdollisuus neuvotella sopimushinnoista suoraan Hankkija Oy:n edustajan kanssa.


MaksaminenMaksamisen jälkeen asiakas saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen. Yöllä (kello 23-7) tehdyissä tilauksissa vahvistus voi tulla vasta aamulla. Odota aina ostotapahtuman jälkeen, että selain siirtyy tilausvahvistussivulle, ennen kuin suljet selaimen tai katkaiset Internet-yhteyden. Verkkokaupassa on käytössä seuraavat maksutavat:


Verkkopankkimaksu

Verkkokaupassa tilauksen voi maksaa seuraavilla verkkopankeilla:, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålansbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Pop-pankki, Säästöpankki ja Oma Säästöpankki.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa asiakkaan tulee olla yhteydessä Hankkija Oy:öön.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com


Maksaessasi verkkopankissa älä sulje selainta maksun jälkeen, vaan odota, että selain ohjautuu takaisin Hankkijan verkkokaupan sivuille ja edelleen tilausvahvistussivulle. Muutoin tilaus jää kesken. Tilausvahvistussivulle siirtymisen jälkeen voit sulkea selaimen.


Luottokortit

Verkkokaupassa voi maksaa seuraavilla luottokorteilla: Visa, Visa Electron ja Mastercard.
Luottokorttimaksujen maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Korttitietoja ei tallenneta. Maksaessasi luottokortilla älä sulje selainta maksun jälkeen, vaan odota, että selain ohjautuu takaisin Hankkijan verkkokaupan sivuille ja edelleen tilausvahvistussivulle. Muutoin tilaus jää kesken. Tilausvahvistussivulle siirtymisen jälkeen voit sulkea selaimen.


Jousto

Jousto on kotimainen verkkokaupan maksutapa, jolla maksat ostoksesi helposti, nopeasti ja turvallisesti. Joustolla voit maksaa joko laskulla tai osamaksulla. Laskulla korotonta maksuaikaa on 14 vrk ja osamaksu toimii kuten joustolaina: Maksat sinulle sopivissa erissä ja voit tehdä useampia ostoja. Joustoluottoa saavat kaikki Suomessa asuvat 20-75 –vuotiaat, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin ja tunnistautuvat verkkokaupassa suomalaisen pankkitunnuksen avulla. Joustolla voit maksaa verkkokaupassa kertaostoksena Laskulla max. 1000 € tai Osamaksulla kertaostoksena max. 2000 €. Jouston minimiostos on 20 €. Jousto laskulla saat 14 vuorokautta maksuaikaa, laskutuspalkkio on 4,90 € riippumatta laskun loppusummasta. Jos haluat lisää maksuaikaa, voit muuttaa laskun Jousto osamaksuksi. Laskun muuttaminen osamaksuksi käy kätevästi Jouston omassa Online palvelussa. Jousto Osamaksulla saat maksuaikaa 1-24 kuukautta. Laskutuspalkkio on 4,90 €/kk ja kuukausittainen nimelliskorko jäljellä olevalle pääomalle on 2,42 %.


Paytrail-tili

Paytrail-tiliä voivat käyttää jo Paytrail-tilin luoneet asiakkaat, mutta ostoksen yhteydessä voit myös luoda uuden Paytrail-tilin. Paytrail-tiliin liitetään luottokortti, jonka jälkeen maksaminen on turvallista ja vaivatonta – tämän jälkeen sinun ei tarvitse syöttää korttitietojasi tai käyttää verkkopankkitunnuksiasi jokaisen ostoksen yhteydessä. Kaikkien ostosten tiedot ovat turvallisesti tallessa omalla käyttäjätililläsi. Paytrail-tilin luonti ja käyttö ovat sinulle täysin maksutonta.


Agriraha

Agriraha on Hankkija Oy:n oma rahoitusjärjestelmä. Agrirahan käyttö edellyttää erillistä Agriraha-sopimusta. Agrirahalla voi maksaa tilauksen, mikäli vaihtoehto on valittavissa ostoskorissa.


Ennakkomaksutili

Ennakkomaksutili on tili, jonne voi maksaa rahaa ennakkoon. Tämä vaihtoehto on vain Hankkija Oy:n tiliasiakkaille ja se edellyttää erillistä ennakkomaksutilisopimusta. Ennakkomaksutiliä voi käyttää tilauksen maksamiseen, mikäli vaihtoehto on valittavissa ostoskorissa.


Lasku

Lasku lähetetään asiakkaalle toimitusosoitteeseen tavaran toimituksen jälkeen. Maksuaikaa on 14 vuorokautta. Tämä vaihtoehto on vain Hankkija Oy:n tiliasiakkaille. Laskutuksessa noudatetaan Hankkija Oy:n yleisiä tiliehtoja. Laskua voi käyttää tilauksen maksamiseen, mikäli vaihtoehto on valittavissa ostoskorissa.


Verkkokaupan erämaksu

Henkilöasiakas voi käyttää verkkokaupan erämaksua polttoöljyn ja pelletin maksutapana. Verkkokaupan erämaksussa asiakas voi jakaa laskunsa korkeintaan viiteen erään. Viimeinen erä poikkeaa muista siten, että se sisältää mahdollisen toimitetun määrän poikkeaman sekä maksuajan koron. Maksuajan koron laskenta alkaa 14 pv tilauksesta ja ensimmäisen erän eräpäivä on 21 pv tilauksesta. Erät erääntyvät 30 pv välein. Edellytyksenä verkkokaupan erämaksun käytölle on, että asiakkaalla on laskutustili auki Hankkija Oy:ssä. Laskutuksessa noudatetaan Hankkija Oy:n yleisiä tiliehtoja. Poikkeuksena verkkokaupan tilauksista ei peritä tilinhoitomaksua.


Tuotteen saatavuus ja toimitusaikaTuotteen arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotteen sivuilla. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy, siitä pyritään ilmoittamaan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Mikäli tuote on loppunut, eikä sitä pystytä toimittamaan, otetaan asiakkaaseen yhteyttä ja sovitaan jatkotoimenpiteistä. Ensisijainen yhteydenottotapa on sähköposti, asiakas on velvollinen seuraamaan sähköpostiaan Verkkokaupan tilauksen teon jälkeen. Verkkokauppa ei ole vastuussa, jos tuotteen toimitus viivästyy jostain verkkokaupasta riippumattomasta syystä esimerkiksi lakosta (force majeure). Jos tuote on loppunut varastosta, tuotetta ei voi tilata verkkokaupasta. Tämä koskee myös tarjoustuotteita. Tuotteita pyritään tilaamaan lisää niin pian kuin mahdollista. Tarjouksien kestoa ei pidennetä, vaikka tuotteiden saatavuus loppuisikin kesken tarjousajan ja sitä saataisiin lisää vasta tarjousajan loputtua.


Myymälöiden varastotilanne

Myymälämyyntituotteilla on tuotesivulla linkki Hankkija –myymälöiden saldot. Linkistä avautuu listaus kaikista myymälöistä, joilla on sillä hetkellä kyseistä tuotetta myynnissä ja tuotteen saldo. Saldolistaus on viitteellinen, joten jos tuotteen saldo on hyvin pieni, suosittelemme olemaan myymälään yhteydessä saatavuuden varmistamiseksi.


Toivottu toimitusaika

Tilatut tuotteet pyritään toimittamaan toivottuna toimitusaikana. Verkkokauppa ei voi taata tilauksen tarkkaa toimitusaikaa, tästä syystä termi ”Toivottu toimitusaika”. Toimitusaikaan vaikuttaa useita tekijöitä, esimerkiksi tilauksen suuruus, tehtaiden tuotantoaikataulut ja tuotteen saatavuus.
Alla ohjeelliset toimitusajat tuoteryhmittäin:


Lannoitteet

Lannoitteissa myydään aina erikseen nimetyn kuukauden valmistuserää. Toimitukset tapahtuvat kyseisen kuukauden aikana.


Rehut

Irtorehut toimitetaan 1-10 arkipäivän sisällä asiakkaan oman valinnan mukaan. Säkkirehut toimitetaan 2-7 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Pikatilaukset (alle 2 vrk) eivät verkkokaupassa ole mahdollisia. Näissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan omamyyjääsi tai Asiakaspalveluun puh. 010 402 2020.


Siemenet

Siementen toimituksesta kerrotaan tarkemmin tuotteen sivuilla. Pikatilaukset (alle 5 vrk:n) eivät verkkokaupassa ole mahdollisia.


Säilöntäaineet

Irtotoimitukset toimitetaan valmistajan toimesta erillisen aikataulun mukaisesti. Tynnyritoimitukset pyritään toimittamaan kahden viikon kuluessa tilauksesta tai erikseen toivottuna aikana. Pikatilaukset (alle 5 vrk:n) eivät verkkokaupassa ole mahdollisia.


Polttoaineet ja pelletti

Polttoöljy toimitetaan 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Polttoöljykuljetukset hoitaa Teboil öljy-yhtiö. Polttoöljyn pienin toimituserä on 1000 l ja dieselin 1500 l. Näiden alittavilta toimituksilta peritään 50 €:n pientoimituslisä. Eri toimitusosoitteisiin tulee asiakkaan tehdä erilliset tilaukset. Polttoöljyn ja dieselin hinta sisältää rahdin ja näin ollen hinta vaihtelee eri kuntien välillä. Pelletin toimitusaika on 1-10 arkipäivää. Pelletin säkkitoimitukset hoitaa kuljetusyhtiö Movere Oy ja irtopelletin toimitukset Vapon tehdas. Irtopellettiä ostaessa asiakkaalla tulee olla laskutustili Hankkija Oy:lle, koska tilattu määrä ei koskaan vastaa tarkasti toimitettua tuotteen määrää.


Voiteluaineet

Voiteluainetynnyrit toimitetaan 1-6 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Pienemmät astiat 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.


Puutarha, hevoset ja lemmikit, rauta
Kyseisten tuoteryhmien kappaletavarat toimitetaan 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta.


ToimituskulutToimituskulut määräytyvät verkkokaupan oman rahtilaskurin mukaan. Toimituskuluihin vaikuttaa tuotteen paino ja toimitusosoitteen etäisyys toimittavasta varastosta. Tuotteet jaetaan automaattisesti eri toimituseriin tuotteen tyypin (irto/pakattu) ja lähtövaraston mukaan. Jokaisella verkkokaupan tuotteella on yksi toimittava varasto. Tuotteen todelliset toimituskulut näet aina suoraan ostoskorista. Kaikki tilaukset toimitetaan kotiinkuljetuksena. Toimitusosoitteen voi vaihtaa tilausta tehdessä ostoskorissa. Tilauksia ei voi noutaa Hankkijan myymälöistä vielä tällä hetkellä.


Kuljetukset


Jokaisella verkkokaupan tuotteella on yksi toimittava varasto, jonka mukaan toimituskulut ja toimitusajat määräytyvät. Jokaisesta eri varastosta lähtevästä tuotteesta tulee erillinen tilaus. Samasta varastosta lähtevät tuotteet lähetetään samaan aikaan samoilla toimituskuluilla. Tämän vuoksi ostoskorissa voi olla useampia toimituseriä eli ”tilauksia”, koska tuotteet lähtevät eri varastoilta ja ne toimitetaan asiakkaalle eri aikaan.
Verkkokauppa on tehnyt sopimuksen logistiikkaoperaattori Movere Oy:n, Posti Oyj:n ja Matkahuolto Oy:n kanssa omien kuljetustensa hoitamisesta.
Tehdastoimituksissa kyseinen valmistaja käyttää omia sopimusautoilijoitaan tavaran toimittamiseen. Toimitusosoite tulee tarkistaa ennen tilauksen hyväksymistä ja varmistua siitä, että tilattava tuote toimitetaan oikeaan osoitteeseen. Toimitusosoitteen voi vaihtaa tilausta tehdessä ostoskorissa.
Toimitustavat ovat seuraavat:


Itella Express Flex 21

Pientavaratoimitukset kuljetetaan Itellan Express Flex 21 –toimituksina. Kuljetukset ovat kotiinkuljetuksia. Asiakkaalle soitetaan ennen toimitusta ja sovitaan toimitusajankohdasta.


Matkahuollon Jakopaketti

Pientavaratoimitukset kuljetetaan vaihtoehtoisesti Matkahuollon toimituksina. Kuljetukset ovat kotiinkuljetuksia. Asiakkaalle soitetaan ennen toimitusta ja sovitaan toimitusajankohdasta.


Movere

Tilauksen kuljetusjärjestelyt siirtyvät Movere Oy:n logistiikkakeskukseen, joka varaa kuljetuksen ja sopii noutoajan toimittavan varaston kanssa. Asiakkaalle pyritään soittamaan ennen tilauksen toimittamista perille.


Tehdas toimittaa

Tilaus siirtyy suoraan tehtaan tilauskantaan ja tehdas sopii sopimusautoilijoidensa kanssa toimituksen suorittamisesta. Poltto- ja voiteluaineet sekä irtosäilöntäaineet kuuluvat automaattisesti tehdastoimituksen piiriin.
Jos tilaajalla on toimitukseen liittyviä esteitä tai rajoitteita, kuten esim. kelirikko, on siitä kerrottava tilauksella ostoskorin lisätietoja-kentässä.


PalautusMeille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin.
Tarkista aina tuotteet sekä se, että toimitus vastaa tilausta. Tuotteilla on lakisääteinen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus katsotaan alkavan siitä päivästä kun tuote on vastaanotettu.

Palauttaaksesi tuotteet, sinun tulee tehdä palautusilmoitus, suosittelemme käyttämään sähköistä palautusilmoitustamme. Tämä nopeuttaa palautusten käsittelyä. Tulosta tekemäsi palautusilmoitus paketin mukaan. Mikäli sinulla ei ole käytössäsi tulostinta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hankkija.fi tai 010 40 22020. Toivomme, että kerrot aina palautuksen syyn, jotta voimme kehittää palveluamme sekä tuotteitamme.

Palautusoikeus koskee kuluttaja-asiakkaita. Palautusoikeutta ei ole räätälöidyillä tilauksilla esim. öljy, pelletit, irtorehut, asiakasta varten muokatut tuotteet eikä yritysten ostoilla. Täyden kauppasumman palauttamiseksi tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan. Jos tuotteissa näkyy merkkejä käytöstä tai vahingoista tai niitä ei ole kokonaisuudessaan palautettu, pidätämme oikeuden asianmukaiseen korvaukseen.
Palautamme rahat toimituskuluineen, kun palautuksessa käytetään ohjeemme mukaan Postin asiakaspalautusta. Huomaathan, että muulla tavalla palautettuna emme vastaa palautuksesta aiheutuneista kustannuksista. Rahat palautetaan samalla maksutavalla, jota ostaessa käytettiin. Palautamme rahat viipymättä vastaanotettuamme palautuksen tai 14 vrk:n sisällä peruuttamisilmoituksesta, mikäli olemme saaneet näytön palautuksesta.

Noutamatta jätetyistä toimituksista, joista ei ole tehty palautusilmoitusta, perimme 20 €:n käsittelymaksun.

Verkkokauppa ei ole vastuussa huolimattomasti, ohjeiden vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan tekemästä virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta. Verkkokauppa pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty ehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään siinä tapauksessa Hankkija Oy:n käsittely- ja postituskulut ja mahdollinen muu aiheutunut vahinko.


ReklamaatiotMikäli asiakas vastaanottaa rikkinäisen tai väärän tuotteen, tulee viipymättä ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mieluiten sähköpostitse. Asiakaspalvelun kanssa sovitaan siitä, miten tuote hyvitetään asiakkaalle. Virheellisen/rikkinäisen tuotteen vaihto on aina ilmainen. Asiakas voi myös halutessaan saada rahat takaisin uuden tuotteen sijaan.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi Hankkija Oy:n ja asiakkaan välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).TietosuojaPidä aina verkkokaupan tunnus ja salasana salassa, äläkä tallenna niitä selaimen muistiin, jos käytät yhteisessä käytössä olevaa tietokonetta. Verkkokaupassa on käytössä evästeet, eli selain tallentaa asiakkaan koneelle pienen tekstitiedoston. Evästeet ovat hyvin yleisiä verkkokaupoissa ja ne mahdollistavat esimerkiksi ostoskorin toiminnan. Evästeet eivät vahingoita tietokonetta ja ne voi poistaa milloin vain selaimen asetuksista. Evästeitä käytetään sivustolla myös uudelleenmarkkinointitarkoitukseen ja uudelleenmarkkinointilistojen keräämiseen. Verkkokauppa ei tallenna asiakkaan pankki- eikä maksukorttitietoja. Luottokorttitietoja käsitellään maksun yhteydessä salatun SSL-yhteyden välityksellä. Lue lisää kohdasta Tietosuojaseloste.

 

Viimeksi katsomani tuotteet