Suvi Säilöheinä pieni paali

Tuotekoodi: SUVISPIENI

75,00 € / KPL (sis. alv 14%)

( 75,00 € / , sis. alv 14%)
Tarkista myymälöiden saldot

Tuote on myynnissä vain myymälöissä
Kotimainen, timoteipohjainen ProHay pakataan ilmatiiviisti 20 kg pussiin, joka säilyttää hyvin säilöheinän ravintoaineet. Pieni pakkauskoko on helppo liikutella ja ottaa mukaan esimerkiksi kilpailuihin.
Jokainen ProHay-säilöheinäpussi on laatutarkastettu, rehu on laadukasta ja virheetöntä. Heinä säilyy 10 kk pakkauspäivästä lukien. ProHay-säilöheinä on täysin pölytöntä. Pakkausvaiheessa heinän laatu tarkastetaan, samalla varmistetaan jokaisen pussin laadukas sisältö.
Heinä on viljelty viljavilla hyvillä pelloilla nimenomaan hevosten tarpeita ajatellen. Se on ravintoarvoltaan hevosille ja poneille sopivaa. Kaikista ProHay-säilöheinistä on tehty rehuanalyysi. Eräkohtaisen analyysin saa toimituksen yhteydessä. ProHay- säilöheinäpakkaukset voidaan varastoida ulkona.
ProHay-säilöheinä toimitetaan myös toimitusmyyntinä lavoittain. Pienin toimitettava erä on yksi lava. Yksi lava sisältää 40 kpl 20 kg:n säilöheinäpussia (yht. 800 kg).
 

Takaa laadukas heinä hevosellesi

Suvi-säilöheinää

Hyvä, laadukas heinä on ruokinnan perusta. Tiukkaan kanttipaaliin paalattu Suvi Säilöheinä on paras vaihtoehto korsirehuksi nykyaikaiseen hevosten ja ponien ruokintaan.

Maittavassa, pölyttömässä ja helppokäyttöisessä säilöheinässä ravintoarvot ovat kohdallaan. Voit tilata tallillesi ennakkoon hevosillesi sopivaa Suvi Säilöheinää. Tuottajilla on käytössään analyysimenetelmä, jonka avulla voidaan määritellä juuri oikea korjuuajankohta. Korjuuhetkellä voidaan vaikuttaa heinän valkuaispitoisuuteen ja mm. kosteuteen.

 

Erityisesti hevosille suunniteltu timoteivaltainen heinä

Suvi-säilöheinän muovitus
Suvi Säilöheinän muovitus

 • Siemenseos suunniteltu hevosen tarpeiden mukaan
 • Kuiva-aine 60-80 % asiakkaan toivomuksen mukaan.
 • Valkuainen 5-12 % asiakkaan
  toivomuksien mukaan
 • Saatavana myös tuotteen tarkka ravintosisältö
 • Jokainen valmistuserä on jäljitettävissä

 

Suvi Säilöheinää on saatavissa kahdessa eri paalikoossa:

 • Suurpaali, paino n. 350 kg, koko 80 x 90 x 155 cm
 • Pienpaali, paino n. 235 kg, koko 80 x 90 x 100 cm


Keskimääräinen kulutus vuodessa hevosta kohti on 11-14 paalia (80 x 90 x 155 cm). Suvi Säilöheinää on saatavilla myös biologisella Feedtech- rehunsäilöntäaineella käsiteltynä.

Tilaussopimukset tehdään lähimmässä Agrimarketissa tai suoraan Suvi Säilöheinän tuottajien kanssa. Tuottajat ovat palveluksessasi valmiina tekemään juuri Sinun hevosillesi sopivaa Suvi Säilöheinää, oli kyseessä kilpa- harraste- tai siitoshevoset, varsat tai ponit.

Ota yhteyttä ja tee sopimus:

Tuottaja:
Big Pack, Nousiainen
 • Hannu Härmälä, puh. 0400 326 866
 • Hannu Nylund, puh. 0400 525 725
 • Jussi Jokinen, puh. 0400 430 058

 • www.bigpack.fi

 
hevonen

Suvi Säilöheinän tuottajien tyytyväisiä asiakkaita ovat jo usean vuoden ajan olleet muun muassa Peik Andersin, Maarit Raiskio, Husön Ratsastuskeskus, Talli Hietsut, Pekka Korpi sekä Harri Koivunen.

Ruotsin menestyneimmät valmentajat, kuten Stig H. Johansson, Kari Lähdekorpi ja Åke Svanstedt, ovat luottaneet hevostensa ruokinnassa säilöheinään jo vuosia.

 
säilöheinän teko
Suvi Säilöheinän tekoa.
 

Viimeksi katsomani tuotteet