Nyt on aika vaihtaa ilmansuodattimet!


 

Korkealaatuiset ja luotettavat alkuperäiset John Deere –suodattimet suojaavat tehokkaasti niin traktoria kuin kuljettajaakin. Ne ovat kestäviä ja toimivat tehokkaasti täyden vaihtovälin ajan.
Lue lisää John Deere -traktoreiden suodattimista

Agrimarketista löytyy kattava valikoima myös muiden merkkien suodattimia. Niitä on saatavissa Agrimarket-ketjun varaosamyymälöistä.
Hanki suodattimet varaosia myyvistä myymälöistämme

Moottorin ilmansuodattimet
Alkuperäiset John Deere –moottorin ilmansuodattimet suojaavat moottoria tehokkaasti imuilman epäpuhtauksilta. Tämä merkitsee vähemmän huoltoseisokkeja, alhaisempia käyttökuluja ja enemmän tehokasta työaikaa.Ohjaamon ilmansuodattimet
Alkuperäiset John Deere –ohjaamon ilmansuodattimet suojaavat kuljettajaa tehokkaasti ulkoilman epäpuhtauksilta. Ohjaamon parempi laatuinen sisäilma edesauttaa kuljettajan hyvinvointia ja auttaa jaksamaan tehdä pidempiä työjaksoja turvallisesti. Kasvinsuojeluruiskutuksiin käytettävään traktoriin kannattaa asentaa aktiivihiilisuodattimet. Aktiivihiilisuodattimet poistavat hengitysilmasta myös kaasuuntuneet torjunta-aineet sekä muut haitalliset kaasumaiset epäpuhtaudet.
John Deere Ultra-Gard HD -ohjaamoilmansuodattimet

 

Viimeksi katsomani tuotteet