John Deere 6MC-sarja

6MC ja 6RC mallisarjan traktorit tarjoavat kompaktiin kokoon pakattuna ominaisuudet, joilla selätetään suurin osa maatilan askareista.

Mallivalikoima koostuu kolmesta mallista/ sarja, nimellistehoiltaan 90hv, 100hv ja 110hv. Traktoreiden omapaino on 4500kg ja akseliväli 2400mm, kyseessä on siis vallan mainio traktori mittasuhteiltaan.

Eikä pelkästään mittasuhteet, vaan myös ominaisuudet! 6MC mallisarjan traktorit ovat laadukkaita Saksan Mannheimin tehtaan tuotteita, jotka perustuvat legendaariseen terärunkoon, joka jakaa rasitukset pois komponenteilta kuten moottorilta tai vaihteiston kuorilta. Se mahdollistaa suuren kantavuuden ja helpon lisälaiteasennuksen. Esimerkiksi etukuormain asennus hoituu ilman pitkiä sovitteita.

Moottoreiden ominaisuudet ovat huippuluokkaa, ja uusien John Deere Powertech PWX, hukkaporttiturbo -moottoreiden, vääntö- ja teholukemat ovat alan huippua, taaten hyvät käyttöominaisuudet ja alhaisen polttoaineen kulutuksen, yhden tankkauksen taktiikalla tietenkin!

6MC mallisarjaa on saatavana myös takavetoisena sekä matalalla LowProfile ohjaamolla, joka mahdollistaa 90mm matalamman kokonaiskorkeuden. Kyseessä on siis erittäin näppärä traktori myös mataliin karjasuojiin.

Kaikki mallit on varustettavissa tehdasasenteisella etunostolaitteella, voimanotolla ja etukuormaimella. Sopiva etukuormain JD H310 tai H340 ja pikavaihteet löytyvät ergonomisen hallintavivun päästä.

6MC mallisarjan hydrauliikka on kuormantunteva järjestelmä, jonka tuoton lähteenä on kiinteätilavuuksinen 80 litraa minuutissa tuottava pumppu.

Voimansiirto on tuttua neljään sähköiseen pikavaihteeseen perustuvaa John Deere PowerQuad laatua ja perusvaihteistossa on neljä aluetta ja neljä pikavaihdetta. Saatavana on myös 24/24, kuudella aluevaihteella varustettu versio. Myös ryömintävaihteisto on saatavana, mikäli erikoisviljely sitä vaatii. Vakiona on mm. John Deeren älykäs nappikytkin, pikavaiheen sovitus aluetta vaihdettaessa, pikavaihteen pehmennys ”softshift” sekä mahdollisuus määrittää pikavaihde suunnanvaihdon yhteydessä.

» Tutustu John Deere 6MC-sarjan ominaisuuksiin

Videot

Viimeksi katsomani tuotteet