John Deere 6RC-sarja

6MC ja 6RC mallisarjan traktorit tarjoavat kompaktiin kokoon pakattuna ominaisuudet, joilla selätetään suurin osa maatilan askareista.

Mallivalikoima koostuu kolmesta mallista/ sarja, nimellistehoiltaan 90hv, 100hv ja 110hv. Traktoreiden omapaino on 4500kg ja akseliväli 2400mm, kyseessä on siis vallan mainio traktori mittasuhteiltaan.

Eikä pelkästään mittasuhteet, vaan myös ominaisuudet! 6RC mallisarjan traktorit ovat laadukkaita Saksan Mannheimin tehtaan tuotteita, jotka perustuvat legendaariseen terärunkoon, joka jakaa rasitukset pois komponenteilta kuten moottorilta tai vaihteiston kuorilta. Se mahdollistaa suuren kantavuuden ja helpon lisälaiteasennuksen. Esimerkiksi etukuormain asennus hoituu ilman pitkiä sovitteita.
Moottoreiden ominaisuudet ovat huippuluokkaa, ja uusien John Deere Powertech PWX, hukkaporttiturbo -moottoreiden, vääntö- ja teholukemat ovat luokkansa huippua, taaten hyvät käyttöominaisuudet ja alhaisen polttoaineen kulutuksen, yhden tankkauksen taktiikalla tietenkin! 6RC mallisarjan traktoreissa on 10hv älyteho, joka boostaa lisää tehoa siirtoajoon ja liikkuvaan voimanottotyöhön.

Kaikki mallit on varustettavissa tehdasasenteisella etunostolaitteella, voimanotolla ja etukuormaimella. Sopiva etukuormain JD H310 tai H340 ja pikavaihteet löytyvät ergonomisen hallintavivun päästä.

6RC mallisarjan hydrauliikka on kuormantunteva järjestelmä, jonka tuoton lähteenä on muuttuvatilavuuksinen 114 litraa minuutissa tuottava pumppu, tällaista hydrauliikkaa ei tästä kokoluokasta muilta löydy!

Voimansiirto on tuttua neljään sähköiseen pikavaihteeseen perustuvaa John Deere AutoQuad laatua ja perusvaihteistossa on kuusi aluetta ja neljä pikavaihdetta. Saatavana on myös AutoQuad Eco vaihteisto, jolla liikutaan 43km/h alennetulla alle 1700 rpm kierrosluvulla, todellista säästöä ja mukavuutta maantielle! Myös ryömintävaihteisto on saatavana, mikäli erikoisviljely sitä vaatii. Vakiona on mm. John Deeren älykäs nappikytkin, AutoQuad pikavaihde automatiikka, pikavaiheen sovitus aluetta vaihdettaessa, pikavaihteen pehmennys ”softshift” sekä mahdollisuus määrittää pikavaihde suunnanvaihdon yhteydessä.

6RC voidaan varustaa tehokkuutta ja mukavuutta lisäävällä TLS+ etujousituksella, joka lisää etuakselin vetotehoa merkittävästi, tuoden mukanaan aimo annoksen mukavuutta. Mukavuutta tuo myös vakiona oleva ilmastointi ja hydraulisesti ulostyöntyvä vetokoukku!

» Tutustu John Deere 6RC-sarjan ominaisuuksiin

Videot

Viimeksi katsomani tuotteet