John Deere 7R-sarjaUusi lippulaiva 7R-sarjaan!

7R-mallisarjan uusi lippulaiva 7310R tarjoaa väkevästi voimaa ja roppakaupalla ominaisuuksia. 310 hv nimellisteholtaan oleva Jenkki tarjoaa 352 hv maksimitehon ja 1452 Nm maksimi väännön. Voimansiirroksi löytyy portaattoman lisäksi myös erittäin korkean hyötysuhteen tarjoava mekaaninen vaihtoehto, e23 PowerShift voimansiirto. Kaikissa 7R ja 8R -malleissa on JDLink telematiikka sekä AutoTrac-automaattiohjausvalmius vakiona.

John Deere 7R-sarjaan kuuluu viisi 6-sylinteristä mallia tehohaarukassa 240 – 312 hv (176 – 229 kW) elektronisen moottorinhallinnan tuottama älyteho mukaan luettuna. Kahdessa pienemmässä mallissa on 6,8 litran John Deere PowerTech PSX -moottori. Kolmessa suurimmassa moottorina on 9,0 litran John Deere PowerTech PVX.

7R-sarjan traktoreissa on järeästi mitoitettu nostolaite ja suorituskykyinen hydrauliikka isojen työkoneiden tarpeisiin.

Vaihteistojen suhteen uudistunut 7R-sarjan mallisto tarjoaa valinnanvaraa, vaihtoehtoja on kolme. Sähköjärjestelmääkin on päivitetty. Ajo- ja työvaloina on kirkkaat led-valot (lisä-varuste), joiden virrankulutus on vain murto-osa normaaleihin polttimoihin verrattuna ja kestoikä on monikymmenkertainen.

» Tutustu John Deere 7R -sarjan ominaisuuksiin

Videot

Viimeksi katsomani tuotteet