Avant-työlaitteita ja kevytohjaamo

Avant-kuomainten käyttömahdollisuudet ovat laajentuneet entisestään uusien työlaitteiden myötä. Nyt saatavana on niin uusi yleiskaivuri, keräävä ruohonleikkuri kuin iskuvasarasarjakin. Lisävarusteena 500- ja 600 -sarjan Avant-kuormaimiin saa nyt myös työskentelymukavuutta parantavan kevytohjaamon.

 

Keräävä ruohonleikkuri

Avant pienkuormaaja keräävänä ruohonleikkurina
Avant pienkuormaaja keräävänä ruohonleikkurina

Keräävä ruohonleikkuri mahdollistaa leikkuujätteen keräämisen vaivattomasti ja yksinkertaisesti. Leikkurin työleveys on 1200 mm. Suuren imutehonsa ansiosta sillä voi kerätä myös nurmikolle varisseet lehdet. Ruohonleikkurin kaksi terää murskaavat lehdet, ruohon ja muun leikkuujätteen hienoksi silpuksi, joka pakkautuu keräyssäiliöön tiiviiksi paketiksi.

Säiliön tilavuus on 210 litraa, joten suurienkaan alojen keskeytymätön leikkaaminen ei ole ongelma. Kerääjän tyhjennys on erittäin helppoa ja vaivatonta. Kerääjän kansi avautuu kaasujousien varassa ja kerääjä voidaan tyhjentää kuormaajan puomia avuksi käyttäen. Murskattu jäte kompostoituu nopeasti uusiokäyttöä varten.

Keräävä ruohonleikkuri sopii työlaitteeksi 200-, 500- ja 600-sarjan Avant-kuormaimiin.

 

Avant-kaivurilla pääsee ahtaisiinkin paikkohin

Avant-pienkuormain kaivurina
Avant -pienkuormain kaivurina

Kaivuri 210 on täysin uusi yleiskaivurimalli, jolla on helppo hoitaa yleisimmät kaivutyöt myös ahtaissa paikoissa. Kaivurin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota laitteen työskentelymukavuuteen. Työlaitetta on helppo hallita ja työskentely tapahtuu ergonomisesti. Kaivurin rungon matalan rakenteen ansiosta koneen ohjaamosta on hyvä näkyvyys kaivantoon.

Kaivuri 210:n suurin mahdollinen kaivusyvyys on 2,10 metriä ja se on kokoisekseen tehokas ja vahvarakenteinen. Se on helppo ja nopea kiinnittää pienkuormaimeen. Kaivurin puomien nopeutta voidaan säätää portaattomasti. Säädettävän kaivunopeuden ansiosta kaivuri sopii sekä kokeneille että kokemattomille kuljettajille.

Avantin yksinkertainen ja edullinen Kaivuri 210 sopii työlaitteeksi 500- ja 600-sarjan koneisiin.

 

Kevytohjaamo lisää työskentelymukavuutta

Avant -pienkuormain kevytohjaamolla
Avant -pienkuormaaja kevytohjaamolla

Kevytohjaamolla varustettu kone soveltuu ympärivuotiseen ulkotyöskentelyyn ja parantaa pienellä investoinnilla huomattavasti kuljettajan ajomukavuutta.
Se tarjoaa kohtuullisen suojan sateelta ja tuulelta.

Kevytohjaamossa on tuulilasi, oikeanpuoleinen ikkuna ja takasuoja. Ohjaamosta on esteetön näkyvyys työskentelyalueelle ja työympäristöön.

Kevytohjaamon saa lisälaitteena 500- ja 600-sarjan Avant-kuormaimiin.

 

Avant-iskuvasarassa on tehoa

Avantin uudesta iskuvasarasarjasta löytyy sopiva vasaramalli kaikkiin Avant 300-, 500- ja 600-sarjan koneisiin. Avant-iskuvasaroiden kotelovaimennus pienentää melutasoa ja vähentää värinöiden välittymistä ohjaamoon. Erityisesti teleskooppipuomilla varustettuna sen ulottuvuudet ovat hyvät. Avantin uusi kurottajatyyppinen nostopuomi 500- ja 600-sarjan koneissa takaa erinomaisen näkyvyyden piikkausalueelle.

Avantin etu purkutöissä on, että samalla koneella voi tehdä sekä rikotuksen että materiaalin poiskuljetuksen. Ahtaissa ja painorajoitetuissa paikoissa Avantit ovat lyömättömiä.

Avant-iskuvasarat

AVANT B70

 • paino 70 kg
 • iskuvoima 112 J
 • iskunopeus 1300-2500 bpm
 • työkalun halkaisija 36 mm
AVANT B110
 • paino 110 kg
 • iskuvoima 180 J
 • iskunopeus 1600-2600 bpm
 • työkalun halkaisija 42 mm
AVANT B160
 • paino 160 kg
 • iskuvoima 270 J
 • iskunopeus 1100-2100 bpm
 • työkalun halkaisija 50 mm

 
 

Viimeksi katsomani tuotteet