Avant 300 -sarja

Avant 300S Pienkuormaaja

Liukuohjattu Avant 300 kääntyy paikallaan ja on sen vuoksi erityisen näppärä ahtaissa tiloissa. Yksinkertaisen ja selkeän rakenteen ansiosta kone on hinnaltaan edullinen, mutta kuitenkin rakenteeltaan kestävä. Liukuohjattuna se soveltuu kovapintaisten alustojen työkoneeksi. Pehmeälle alustalle ja laattapinnoille runko-ohjattu on parempi vaihtoehto.

 
Avant 300S Pienkuormain
Avant 300S -pienkuormain rehunjakokauhalla varustettuna

Erityisen suosittu 300-sarja on maanviljelijöiden keskuudessa. Tuorerehun jako, lannan poisto ja siivous ovat maatiloilla sen perushommia. Erilaiset saneerauskohteet ovat toinen kohde, jossa siitä on pidetty kovasti: Iskuvasaran kanssa Avantilla saa nopeasti aikaan näkyviä tuloksia. Myös koneen pientä kokoa ja keveyttä arvostetaan saneeraustyömailla.

  • Rehun jako tuorerehupihdillä on nopeaa ja se soveltuu kaikille rehulaaduille
  • Tarkkuussilputtu rehu irtoaa pihdillä suoraan siilosta
  • Ruokintapöydän voi puhdistaa pikakiinnitteisellä puhdistuslevyllä
  • Kun halutaan lisää nopeutta ja tarkkuutta rehunjakoon, on jakokauha oikea valinta

 

Ohjaukseltaan 300-sarja on hyvin tarkka. Ajamisen oppimiseen on varattava hieman aikaa, mutta sen jälkeen ajo on yhtä helppoa kuin polkupyörällä.

Myös 300-sarjan koneisiin on kattava valikoima erilaisia lisävarusteita. Eräs tärkeimmistä on teleskooppipuomi, joka lisää sekä nostokorkeutta että ulottuvuutta.

 
 
 

Viimeksi katsomani tuotteet