Ala-Talkkari Veto -Jousipurkain

Veto Jousipurkain - maatilojen lämmitykseen

Veto Jousipurkain on järeä kiinteiden polttoaineiden biopolttolaite (stokeri), joka on tarkoitettu pääasiassa keskikokoisten ja suurten kiinteistöjen polttolaitteeksi.

Jousipurkaimessa on tasainen syöttö, joka purkaa vaikka epätasalaatuisiakin polttoaineseoksia. Jousipurkain on tarkoitettu suurten kiinteistöjen lämmitykseen, joten se sopii mainiosti mm. maatilojen sekä teollisuusrakennusten lämmönlähteeksi. Jousipurkaimia on saatavana kahdella eri periaatteella.Tehoalue on 40 - 990 kW.Syöttöruuvivaihtoehdot 125 - 200 mm tehon mukaan. Vakiovarusteena on logiikkapohjainen A-T Logohjauskeskus.

Hake, palaturve, kutterin lastut sekä erilaatuiset pelletit sekä briketti käyvät polttoainevaihtoehdoiksi. Veto Jousipurkain purkaa toimintaperiaatteensa ansiosta ongelmitta erilaisia polttoaineita hienosta sahanpurusta palaturpeeseen lajittelematta polttoainetta.

 

Sulkusyöttimellä

Veto jousipurkain- sulkusyöttimellä

Sulkusyöttimellä varustettu purkain voidaan asentaa esim. hakevaraston pohjalle. Hakevaraston pohjapinnan muoto ja suuruus voi vaihdella 2-5 m. Siilon 15-100 m3 tilavuus mahdollistaa pitkät täyttövälit.

Suojaa ilmatiiveytensä ansiosta laitetta takapalolta.Sulkusyötin on asennettavissa joustavasti erilaisiin tiloihin, koska rakenne mahdollistaa syöttösuunnan ja korkeuden muutokset.Se estää vapaan ilmavirtauksen siilosta kattilaan.Se estää myös palokaasuja nousemasta siiloon.

Suorasyöttöinen, säiliöllä

Veto jousipurkain- säiliöllä

Suorasyöttöinen purkaimeen kuuluu aina 16-22 m3 kokoinen ilmatiivis säiliö. Veto Jousipurkaimeen on saatavana lisävarusteena myös 80 - 640 kW liikkuva-arinaisen polttimen.

 
 

Viimeksi katsomani tuotteet