Agronic-lietevaunun keskikiinnitteinen pumppukuormain

Agronic-lietevaunun keskikiinnitteinen pumppukuormain
 

Agronic pumppukuormain mahdollistaa vaunun täyttämisen ohjaamosta poistumatta. Kääntölaitteena on luotettava ja tarkka metsäkuormaimissa käytettävä hammastanko. Pumppukuormaimen teho on jopa 8000 l/min, joten isokin säiliö täyttyy muutamassa minuutissa. Vaunun täyttö tapahtuu pohjalta, joten vaahtoaminen on mahdollisimman vähäistä. Lisäksi vaahtoputki ohjaa vaahdon takaisin säiliöön, jolloin säiliön koko tilavuus saadaan käytettyä hyödyksi.

 
Agronic-pumppukuormain voidaan varustaa kolmannella nivelellä

Vaunun täytön apuna käytetään vaunun tyhjennyspumppua. Pumppukuormaimen hydraulipumppu pumppaa lietteen tyhjennyspumpun imupuolelle, josta tyhjennyspumppu pumppaa sen sekoitusputken kautta säiliöön. Traktorista tarvitaan hydrauliikan tuottoa vain
40-50 l/min.

 
Agronic-lietevaunu voidaan tyhjentää vaahtoletkun kautta

Kuumasinkitty puomisto on erittäin ulottuva, mutta se ei ylitä vaunun pituutta. Kuormain on varustettavissa kolmannella nivelellä, tällöin pumppu sopii pienestäkin aukosta säiliöön.

Vakiovarusteena on tukilaakeroitu silppuava pumppu. Lietteen siirtoa varten kuormain voidaan varustaa lisäventtiilillä, joka mahdollistaa kuorman purkamisen vaahtoletkun kautta.

Tekniikkaa
Moottori OMR 50
Letkukoko 2 x 125 mm
Öljyntarve 45 l/min
Teho Jopa 8000 l/min
Ulottuvuus Vakiona 1,5 m aidan yli, 3 m maanpinnan alapuolelle
Hydrauliikan tarve 4 kpl 2-toiminen, 1 kpl 1-toiminen, vapaa paluu

 

Viimeksi katsomani tuotteet