Scan-virtsasäiliö

Scan-virtsasäiliö
Scan-virtsasäiliö
 

Scan-virtsasäiliö on täysin uuden tyyppinen varastosäiliö virtsalle - ei sovellu lietelannalle. Säiliöllä on Maa- ja Metsätalousministeriön ennakkohyväksyntäpäätös. Säiliötä on testattu Suomen olosuhteissa usean vuoden ajan ja sen toiminta on ollut moitteetonta.

Scan-virtsasäiliön rakenne on umpinainen ja ilmatiivis, jolloin ympäristöä häiritseviä hajuhaittoja ei esiinny. Lumi-, valumis- ja sulamisvedet eivät pääse säiliöön, jolloin niiden vaatima lisätilavuus säästetään hankinnassa. Valmistusmateriaalina on erikoiskäsitelty PVC-pinnoitteinen kangas, jonka lujuusominaisuudet ovat hyvät. Kangas on väriltään vihreä sekä lakattu pinnaltaan kiiltäväksi. Säiliön leveys on 6 m ja korkeus 3 m. Säiliön pituus määräytyy halutun tilavuuden perusteella. Tilavuus voi suurimmillaan olla 450 m3.

Säiliö asennetaan maahan kaivettuun säiliön mittojen mukaiseen monttuun. Montun pohja salaojitetaan sekä vuorataan seulotulla hiekalla. Säiliö on noin kaksi kolmasosaa korkeudestaan maamassojen tukemana.

Säiliön pohjassa oleva muhvillinen putkiyhde kytketään muuhun käyttöputkistoon. Säiliö kiinnitetään siinä olevista lenkeistään maavalliin lyötyihin kiinnitystolppiin. Säiliön ympärille tulee rakentaa suoja-aita. Säiliö voidaan täyttää vapaalla virtauksella tai pumpulla (riippuen asennuspaikan korkeusolosuhteista). Säiliön tyhjennys voidaan suorittaa vapaalla virtauksella, imuvaunulla tai pumpulla.

Scan-virtsasäiliö on helppo ja nopea asentaa, myös siirrettävissä olosuhteiden muuttuessa toiseen paikkaan.

*säiliö ei sovellu lietesäiliöksi

*Säiliö on tarkoitettu navettojen VIRTSAN säilöntään.

 

Viimeksi katsomani tuotteet