John Deere 8000-sarjan ajosilppurit


Tehokkuutta rehuntekoon

Uudet John Deere 8000-sarjan ajosilppurit on kehitetty suoraan asiakaspalautteen pohjalta. Niiden suunnittelussa keskityttiin kuuteen keskeiseen osa-alueeseen: hyötysuhteeseen, rehun laatuun, mukavuuteen, luotettavuuteen, kulkukykyyn sekä kustannustehokkuuteen.

Täysin uusi 8000-sarja tarjoaa markkinoiden edistyksellisimmän ajosilppurin, jolla tuotettu rehutonni tehdään markkinoiden pienimmällä polttoainemäärällä. Kone on täysin uusi, noukkimesta torven lippaan asti, ja siinä käytettävät rakenneratkaisut mahdollistavat ennennäkemättömän hyvän suorituskyvyn, taloudellisuuden ja käyttömukavuuden.

Noukkimen kaksoiskäyttö mahdollistaa noukintanopeuden säädön automaattisesti ajonopeuden mukaan ja täysin erillään noukkimen syöttönopeudesta, joka on puolestaan synkronoitu silpunpituuden kanssa. Tämä teknologia mahdollistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Kivitunnistimen myös ääneen perustuva tunnistus ehkäisee vääriä hälytyksiä ja turhat työn keskeytykset ovat minimissään. Uusien John Deere -ajosilppureiden jyvänmurskaimen käyttöönotto ja käytöstä poistaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Myös murskaimen poistaminen koneesta hoituu helposti.

Uusilla rakenneratkaisuilla koneen paino on saatu erittäin kevyeksi. Koneeseen on mahdollista saada erittäin korkeat 215 cm halkaisijaltaan olevat etupyörät, leveys jopa 900 mm, jolloin kone on erittäin hellävarainen pelloille, myös kosteampanakin kesänä.

Kaikissa JD-ajosilppureissa vakiona oleva JDLink-telematiikka auttaa hallinnoimaan ja optimoimaan konekäyttöäsi.

 

 
 
 

Viimeksi katsomani tuotteet