Krone-lautasniittokoneet

Kestävyyttä ja monikäyttöisyyttä aina pellolta tienvarsien hoitoon

Krone EasyCut -lautasniittokoneiden kiilamainen, koteloitu teräpalkki takaa tasaisen sängen ja nopean kasvuunlähdön vaativissakin olosuhteissa. Täyshitsattu palkki kestää hyvin rasituksia ilman vuotavia saumoja. Järeät, öljykylpyiset hammaspyörät kestävät suuria kuormia ja toimivat hiljaisesti. Leveät, hyvin suojaavat kivisuojat estävät teräpalkin rikkoutumisen ja toisaalta suojaavat sänkeä.

 
Krone EasyCut -lautasniittokoneet
 

Huoletonta niittoa SafeCut -suojauksen ansiosta

Lautasakselin SafeCut –suojamekanismi Krone-niittokoneissa

Uusi lautasakselin SafeCut –suojamekanismi tuo ainutlaatuista suojaa ja käyttövarmuutta Krone EasyCut –niittokoneisiin. Törmäyksen sattuessa SafeCut –mekanismin murtosokka ottaa vastaan suurimman iskuvoiman. Mikäli törmäyksen voima on liian suuri, sokka murtuu ja lautanen nousee 15 mm ylöspäin estäen viereisiä lautasia vaurioitumasta.

 

DuoGrip-painopisteripustus nurmen suojaksi

Paras niittotulos saavutetaan, kun teräpalkki pääsee liikkumaan vapaasti sänkeä mukaillen. Juuri tähän ajatukseen perustuu Krone DuoGrip –ripustus, jossa niittoyksikkö on nivelletty juuri koneen painopisteestä antaen sille mahdollisuuden tarkkaan pellon pinnan seurantaan. Krone –niittokoneiden ripustus vakauttaa
konetta myös menosuunnassa, joka varmistaa puhtaan niittotuloksen.

 
Kronen DuoGrip-painopisteripustus
Duogrip-painopisteripustuksen toimintaperiaate
 

Korkealaatuisen rehun edellytys on tarkka ja siisti leikkuujälki. Krone AM-niittokoneiden EasyCut -teräpalkit soveltuvat erinomaisesti laitumien niittämiseen sekä pitkävartisille peltokasveille. Nämä laadukkaat lautasniittokoneet ovat tehokkaita, vankkoja ja ehdottoman luotettavia.

 
  • Pikavaihtoterät vakiovarusteena
  • Kokonaan hitsattu ja kiilamainen teräpalkki
  • Jykevät lieriöhammaspyörät takaavat ihanteellisen voimansiirron
  • Suora ja tarkka voimanottoakseliin kytketty voimansiirto
  • Suojusten ulkoneva runko
  • Työleveydet 2,0 ja 2,4 metriä
 

 

Viimeksi katsomani tuotteet