Krone MX-noukinvaunut

Krone MX-noukinvaunu
 

Maksimaalinen kuormauskyky

Krone –noukinvaunujen suoravetoinen, kiinteäpiikkinen Easyflow -noukin kerää tehokkaasti ja tarkasti kaikki rehut kyytiin. 30 % perinteistä noukinta nopeampi Easyflow –noukin tehostaa vaunun täyttöaikaa ja vähentää tukkeutumisriskiä paksussa heinässä. Noukkimen yksinkertaisen varma ja kestävä rakenne takaa keskeytymättömän sadonkorjuun, siinä on vähemmän kuluvia osia, kuin tavanomaisessa noukkimessa. Noukkimessa on suojakytkin törmäysten varalle. Noukin voidaan varustaa kääntyvien kannatinpyörien lisäksi noukkimen lisäkannatinpyörillä. Noukkimen taakse asennettavat kannatinpyörät varmistavat rehun puhtauden myös epätasaisimmissa oloissa

 
Krone EasyFlow-noukin
 
Kronen järeä sulloja

Hardox –teräksestä valmistettu järeä roottorisulloja pakkaa rehun tiiviisti kuormaan. Roottorin halkaisija on 880 mm ja siinä on 8 piikkiriviä. Leveät sullojasormet yhdessä tehokkaan silppurikoneiston kanssa varmistavat tasaisen, lyhyen silpun. Silppuriyksikössä kaikki terät on suojattu yksilöllisesti varmatoimisella jousisuojauksella. Kaikissa vaunumalleissa silppurikoneisto voidaan kääntää huoltotoimenpiteitä varten vaunun sivulle, jolloin huolto on turvallista ja helppoa.

 

Veitsimäinen silppuri

Kronen noukinvaunuissa on veitsimäinen silppuri

Krone noukinvaunuissa on veitsimäinen silppuri, jossa terät on sijoitettu sullojan sormien viereen. Tämän ansiosta silpun laatu on hyvä ja tasalaatuinen kaikissa olosuhteissa. Terien ohjauksen avulla silpun pituus voidaan valita sopivaksi jokaiseen tilanteeseen.

 

Sivulle käätyvä teräpakka

Krone MX-noukinvaunun sivulle kääntyvä teräpakka

Teräpakka voidaan vapauttaa helposti yhdeltä puolelta ja kääntää sivulle huoltoa varten. Terät voidaan vaihtaa ilman työkaluja.

 

Sullojalle laskeutuva lavanpohja

Krone noukinvaunujen alaslaskeutuva lavan pohja

Kalteva pohja parantaa täyttöä, koska rehun rintaus on alusta asti jyrkkä. Tällöin vaunu täyttyy täydellisesti eikä tyhjää tilaa jää. Myös tehontarve on kalteva pohjan ansiosta pienempi, kun rehua ei tarvitse nostaa kapeaa kuilua pitkin ylös. Lavassa on vahvat pohjaketjut ja kaksi vetomoottoria pohjakuljettimelle. Vakiona kaksi purkunopeutta.

 

PowerLoad-täyttöautomatiikka

Krone PowerLoad täyttöautomatiikka

Etuseinän venymäanturi mittaa etuseinänrasitusta äärimmäisen tarkasti ja säätää sen mukaan pohjakuljetinta joko yhdessä yläläpän anturin kanssa tai erikseen. PowerLoad-täyttöautomatiikan avulla säätö eri olosuhteisiin sopivaksi on helpompaa. Kaltevan lavanpohjan ja uuden täyttöautomatiikan myötä vaunu täyttyy varmasti täyteen eikä ilmataskuja jää, niiden avulla saavutetaan maksimaalinen kuljetuskapasiteetti ja minimoidaan kustannukset.

 

Hydraulinen akselisto ja suuret renkaat

Kronen hydraulinen teliakselisto

Teliakseliston hydraulinen korkeudensäätö takaa vakauden kaikissa olosuhteissa. Sen ansiosta vaunu on erittäin vakaa suurissa maantienopeuksissa sekä turvallinen mutkissa ja mäkisessä maastossa.Vakiona suuret 800/45R26,5 renkaat.

 
Kronen noukinvaunujen Gamma-ohjausyksikkö
Gamma-terminaali

Vakiona olevalla Gamma-terminaalilla voi helposti hoitaa kaikki täyttöön ja tyhjennykseen liittyvät toiminnot. Nähtävissä on myös kuormamäärät, käyttötunnit sekä mahdolliset häiriöt. Digitaalinäytöstä selviää nopeasti yhdellä silmäyksellä kaikki vaunun prosessit ja niiden vaiheet. Lisävarusteena saatavilla ISOBUS yhteensopiva CCI-terminaali. Se tarjoaa kuljettajalle runsaasti työtä helpottavia lisämukavuuksia.

 

Viimeksi katsomani tuotteet