Krone Big Pack -suurkanttipaalain

Krone Big Pack- suurkanttipaalain
Krone Big Pack -suurkanttipaalain
 
Krone Big Pack- suurkanttipaalainKrone Big Pack on kovaan ammattikäyttöön suunniteltu järeä kanttipaalain. Krone tarjoaa täydellisen suurkanttipaalainvalikoiman. Big Packilla voi paalata säilörehua, kuivaa heinää, olkea tai muuta korsimateriaalia. Paalikammion leveys on mallista riippuen 80 tai 120 cm ja korkeus 70, 90 tai 130cm. Paalin pituus on 100–320 cm.

 

EasyFlow-noukin takaa maksimaalisen kuormauskyvyn

Krone EasyFlow-noukin

Kronen EasyFlow-noukin on tehokkaampi 30% suuremman pyörimisnopeuden ansiosta. EasyFlow-noukin on erittäin kestävä ja tarkka yksinkertaisen ja järeän rakenteensa ansiosta, siinä on 30% vähemmän kuluvia osia kuin perinteisessä noukkimessa. Näin ollen myös huoltotarve on pieni. Leveällä noukkimella saadaan tehokkaasti aikaan puhdas työjälki. HiSpped-malleissa on vakiona aktiivinen noukin, joka on varustettu siirtorullalla. Siirtorulla tasaa rehumassan kulkua, joten korjuu onnistuu hyvin, vaikka karhot olisivat möykkyisiä tai epätasaisia.

 

Tarkkaan mietityt yksityiskohdat

Krone suurkanttipaalaimen solmija

Tekniikka ja kaikki yksityiskohdat on suunniteltu käytön helppoutta, tehokkuutta ja suurinta luotettavuutta ajatellen. Solmijalaitteita Big Packissa on joko 4 tai 6 kappaletta ja vakiona on automaattinen paineilmapuhdistus. Uusissa kanttipaalaimissa kaksoissolmijat ovat vakiovarusteena.

 
Krone BigPack-suurkanttipaalain

Kronen VFS-esikammiolla varmistetaan maksimaalinen paalintiiviys myös epätasaisista karhoista ja matalilla nopeuksilla paalattaessa. VFS-järjestelmällä paalattava materiaali esipuristetaan syöttökammiossa, josta jo valmiiksi tiivis materiaali viedään paalikammioon, jossa se puristuu lisää. Lopputuloksena ovat erittäin tiiviit paalit.

Kronen X-Cut-silputusjärjestelmällä saavutetaan teoreettinen 44 mm:n silpunpituus 16 tai 26 terällä. Järeä silputus- ja syöttöroottori toimii tehokkaasti ja vie silputun materiaalin paalikammioon. V-muotoisen silputusroottorin kaikille terillä on yksittäinen iskusuojaus. Teräpalkki on helposti käännettävissä koneen sivulle huoltotoimenpiteitä varten.

 
Krone MultiBale-järjestelmä

MultiBale-järjestelmällä voidaan ainutlaatuisella tavalla yhdistää suurkanttipaalien tehokkuus ja pienpaalien käsiteltävyys. MultiBale-varustuksella saadaan paalattua jopa 9 erillistä paalia yhteen suureen paaliin. Tämä antaa omistajalleen mahdollisuuden suurempaan asiakaskuntaan. Esimerkiksi hevostalleilla pienten paalin käsiteltävyyttä arvostetaan.

 
Krone kanttipaalaimen ohjausyksikkö

Vakiona olevalla Gamma-terminaalilla voi helposti hoitaa kaikki käyttöön liittyvät toiminnot. Nähtävissä on myös paalimäärät, käyttötunnit sekä mahdolliset häiriöt. Digitaalinäytöstä selviää nopeasti yhdellä silmäyksellä kaikki koneen prosessit ja niiden vaiheet. Lisävarusteena saatavilla ISOBUS yhteensopiva CCI-terminaali. Se tarjoaa kuljettajalle runsaasti työtä helpottavia lisämukavuuksia.