Krone Comprima -pyöröpaalaimet

Krone Comprima V 150 XC pyöröpaalain
Krone Comprima V 150 XC pyöröpaalain

Krone – rehunteon huippuammattilainen yli sadan vuoden kokemuksella.

Krone Comprima täysin uusi paalainmallisto

Comprima-pyöröpaalaimet edustavat uutta paalainsukupolvea, joissa on uusia tehokkuutta lisääviä innovaatioita. Comprima-paalainten tehokkuus on ennennäkemätön, Comprima F 125 XC -pyöröpaalaimella tehty ennätys on 149 paalia tunnissa!


EasyFlow-noukin takaa maksimaalisen kuormauskyvyn

Kiinteäpiikkinen Krone EasyFlow-noukin

Comprima-paalaimen patentoitu suoravetoinen EasyFlow-noukin on tehokkaampi 30% suuremman pyörimisnopeuden ansiosta. EasyFlow-noukin on erittäin kestävä ja tarkka yksinkertaisen ja järeän rakenteensa ansiosta, siinä on 30% vähemmän kuluvia osia kuin perinteisessä noukkimessa. Näin ollen myös huoltotarve on pieni. Leveällä 215 cm noukkimella saadaan tehokkaasti aikaan puhdas työjälki.

 
Krone EasyFlow-noukin ja sulloja

Compriman XC-silppurikoneisto on saatavana 17- tai 26-teräisenä, jolloin silpun teoreettinen pituus on 42 tai 64 mm. Teräpalkkia hallitaan hydraulisesti, jolloin mahdollisen tukkeuman poisto onnistuu helposti traktorin ohjaamosta. Verkkosidonta voidaan käynnistää missä vaiheessa paalausta tahansa.

 

Uudistettu NovoGrip-kolakuljetin

Krone Compriman NovoGrip-kolakuljetin
NovoGrip-kolakuljetin

Paalaimen NovoGrip-kolakuljettimessa on uudistettu tekniikka, jolla pystytään tuottamaan entistä tiukempia paaleja. Muutettu kiinnitys, vahvistetut materiaalit, parannettu hihnojen kiristys ja ohjaus takaavat, että NovoGrip-kuljetin on entistäkin kestävämpi ja toimintavarmempi. Compriman käynti on tasaista, kuluminen ja huoltotarve ovat entistä vähäisempiä. NovoGripin ansiosta paali pyörii koneessa hellävaraisemmin ja pienemmällä teholla kuin perinteisissä pyöröpaalaimissa, myös varisemistappiot ovata erittäin vähäisiä. Uudella tekniikalla on aikaansaatu entistä pienempi tehontarve ja polttoaineen kulutus.

 
Krone Comprima F125 XC-pyöröpaalain
Krone Comprima F125 XC-pyöröpaalain

Comprima-pyöröpaalaimissa on yksinkertainen ja kestävä rakenne.

Compriman kolme eri kammiotyyppiä:

  • Kiinteä 125 cm
  • Portaittain muutettava 125–150 cm, saatavana myös paalainkäärinmallina.
  • Muuttuva 90 cm–205 cm, saatavana myös paalainkäärinmallina.
  • Muuttuva 100 cm–205 cm

 

Helppokäyttöinen Comfort -elektroniikka

Krone Comprima-paalaimen ohjausyksikkö

Comprima -pyöröpaalaimia ohjataan helppokäytöisen Beta -ohjaimen avulla. Ohjaimesta säädetään sekä paalin kokoasetusta että verkotusta. Ohjaimesta on nähtävillä paalien lopulliset halkaisjat ja tiheydet. Saatavilla graafinen Comfort-ohjain, jossa lisätoimintoina paalin tiukkuuden säätö, automaattinen verkotus, paalin hetkellisen halkaisijan näyttö sekä venttiilien ja antureiden toimintanäytöt. Ohjaimen muotoilun ja selkeiden symbolien johdosta paalaimen ohjaus on helppoa ja mukavaa. Monipuoliset laskuritoiminnot helpottavat paalimäärän kirjanpitoa.

 
Krone Comprima -pyöröpaalaimet
 

Viimeksi katsomani tuotteet