Krone Big Pack 1290 XC HDP

Tuotekoodi: BP1290XCHDP

223 000,00 € / KPL (sis. alv 24%)

(223 000,00 € / , sis. alv 24%)

Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa
KRONE BiG Pack High Speed antaa sinulle etumatkaa kilpailijoihin nähden 20 % suuremmalla teholla. Paalaa kivikovia, jopa 25 % tiiviimpiä paaleja BiG Pack 1290 HDP paalaimella.

 • High Speed: VFS -esikammion 20 % tehokkaampi kapasiteetti
 • High Speed: Enemmän männän iskuja, tiiviimmät paalit. Saatavilla kaikkiin malleihin
 • High Speed: Uudet sivusuojat tarjoavat hyvän pääsyn kaikkiin komponentteihin. Lankalaatikko avautuu ilman työkaluja High Speed: Uudet LED –valot ovat vakiona koneen sivusuojien sisällä
 • High Speed: Uusi värillinen kosketusnäyttö tarjoaa mukavimman käyttöympäristön

  X-Cut:

  Ensiluokkainen leikkuutulos. Valittavissa on 16 tai 26 terää, joiden nimellisleikkuupituus on 44 mm. Teränhallintajärjestelmä aktivoi puolet teristä tai poistaa kaikkien terien aktivoinnin. Sen ansiosta terien vaihto voidaan tehdä nopeasti ilman työkaluja. Hardox-teräksellä pinnoitetut V-piikit takaavat parhaan leikkuutuloksen ja suoritustehon sekä pitkän käyttöiän. Teräpohja mukautuu materiaalivirtaan, mikä parantaa koneen tehokkuutta.

  Kivenkovaa paalausta

  KRONEn muuttuva VFS-täyttöjärjestelmä muodostaa kivenkovia ja hyvänmuotoisia paaleja myös kapeista karhoista ja hitaalla etenemisnopeudella. VFS:n toimintaperiaate perustuu pakkaus- ja syöttöharavoihin, jotka syöttävät kasvimateriaalin esipuristuskammioon, missä tapahtuu paalin alustava puristaminen. Kun esipuristuskammio on täynnä materiaalia, syöttöharava syöttää sen paalauskammioon.

  HDP eli suurtiheyspuristus on KRONEn uusi voimakeino, jolla saadaan tiiviitä paaleja. KRONE BiG Pack 1290 HDP -mallin e rityispitkä 120 x 9 0 cm:n paalauskammio tuottaa ennennäkemättömän tiheitä paaleja. HDP-mallin paalit ovat 25 prosenttia painavampia kuin perinteisten paalaimien.
 • Tuote Krone Big Pack 1290 XC HDP
  Paalin leveys, (mm) 900
  Paalin pituus, (mm) 1200
  Noukkimen työleveys, mm 2350
  Tehontarve, (kW/hv) 147/190
   
   
   
   
  Krone tuotemallisto: (14.86 MB, pdf)

  Viimeksi katsomani tuotteet