Agronic Combi 1302RR -paalainkäärin

Agronic Combi 1302RR -paalainkäärin
 

Maastokelpoinen
Omapaino vain 4300 kg, suuret 500-50R 17 -telipyörät tai vaihtoehtona 600x55-26,5 -ykköspyörät. Korkea maavara sekä matala pintapaine varmistavat työn onnistumisen huonoissakin olosuhteissa.

Lyhyt silppu
Silppurissa 20 kpl erillisjousitettua agressiivista terää. Teoreettinen silpunpituus 5 cm. Terissä kaksi eri leikkuuasentoa ja hydraulinen päälle/pois kytkentä. Lyhyt silppu helpottaa ja nopeuttaa esim. apevaunun toimintaa.

 
Agronic Combi 1302R -paalainkäärin

Tiiviit ja suuret paalit säästävät kustannuksia
Sopiva silppu, riittävän pienihalkaisijaiset telat ja mekaaninen paaliportin lukitus takaavat tiiviit paalit. Käytännön kokemusten perusteella tämä paalain pudottaa paalimäärää jopa 30%. Paalin leveys 122 cm, halkaisija jopa 130 cm. Tilavuus 1,62 m3, vertaa 120 x 120 paaliin, jossa tilavuus vain 1,36 m3. Agronic-paalin tilavuus on 20% suurempi. Paalin kehä ja muovin tarve kasvaa kuitenkin vain 8%.

Tuorerehun paalaus
Paali siirtyy suoraan käärintään. Käärintäosan nopeus on noin 90 paalia tunnissa, sinulle jää aikaa valita pudotuspaikka. Vakiovarusteena toimitettava paalinkääntäjä kääntää paalit päätynsä varaan.

 
Agronic Combi 1302R -paalainkäärin oljen paalauksessa

Heinän ja oljen paalaus
Voit paalata myös ilman käärintää. Käärintäpöytää voit käyttää paalien kuljetukseen ja pudottaa paalit lähelle toisiaan ja siten nopeuttaa keräilytyötä.

Käyttölaite
Käyttölaite on suomenkielinen. Tekniikka on nykyaikainen CAN BUS-järjestelmä Tietokone ohjaa mm. keskusvoitelua ja hapotinta. 50 kappaletta asiakas/lohkokohtaisia muisteja. Muistipaikalta löytyy paalimäärä, paalauspäivä ja paalaamiseen käytetty aika/asiakas.

Automaattinen keskusvoitelu
Paalaimen telojen ja pääakselin laakerit sekä ketjut saavat jatkuvan voitelun. Telat on liukulaakeroitu, laakerit ovat paalikammion ulkopuolella. Telojen laakereilla 50.000 paalin tai viiden vuoden takuu!

Haponlevitin
Kaikki happo suoraan paalaimen sisälle - ei tappioita. Noukin ja sulloja pysyvät puhtaina. Happo ei haise ohjaamoon.

 
 
 
 
 

Viimeksi katsomani tuotteet