Agronic MidiVario -paalainkäärin

Agronic MidiVario -paalainkäärin

Agronic MidiVario paalainkäärin -yhdistelmä tehostaa hevosheinän tekoa entisestään. Heinä voidaan haluttaessa silputa, kääriä muoviin tai jättää muovittamatta.

Koska paalain on muuttuvakammioinen, paalikoko on muutettavissa helposti halutun käyttötarkoituksen mukaisiksi. Paalien tilavuus valittavissa välillä 520- 670 litraa.

Paalit sopivat erinomaisesti hevosten ja porojen ruokintaan. Paalit ovat siirrettävissä ruokintapaikalle vaikka käsivoimin tai kevyellä kalustolla.

Paalin avaus ruokintaa varten tapahtuu yksinkertaisesti esim. rullaamalla se auki. Valot ja muovirullatelineet ovat vakiona. Koneessa kulkee mukana 8 kpl muovirullaa. Hapotinlaitteet lisävarusteena.

 

Käyttö tapahtuu suomenkielisen CAN-BUS -käyttölaitteen kautta. Käyttölaite kertoo koneen toimintatilat selvällä suomen kielellä.

50 muistipaikkaa, jotka myös nollattavissa. Muistipaikkoja voi käyttää kätevästi laskutuksen perusteena, muistipaikasta löytyvät: nimi, työtunnit, paalien kappalemäärä, viimeisin paalauspäivä. PDH 10 hapottimen hallinta suoraan paalaimen käyttölaitteelta.

 

Paalin tilavuus on noin kolmannes täysikokoisesta pyöröpaalista. Paali on helppo käsitellä ja heinä säilyy hyvälaatuisena pienemmälläkin kulutuksella.

Paalikoko ja paalin tiiviys säädetään ennakkoon halutuiksi. Muuttuvakammoinen paalikammio tiivistää paalin keskeltä alkaen.

 

Paalain on varustettu automaattisella verkkosidonnalla. Paalin tullessa täyteen, elektroniikka käynnistää sidonnan automaattisesti. Tämän jälkeen toiminta jatkuu edelleen täysin automattisesti. Uutta paalia voidaan paalata heti, kun paalikammio on sulkeutunut.

Muovinvalvonta valvoo käärintää. Muovin loppuessa käärintä pysähtyy ja siitä tulee ilmoitus käyttölaitteelle. Paali pudotetaan haluttuun paikkaan nappia painamalla.
Työteho on olosuhteista riippuen jopa 50 paalia tunnissa. Paalien painot vaihtelevat halkaisijasta, kuiva-ainepitoisuudesta ja materiaalista johtuen 100 ja 300 kg välillä.» Lue lisää Agronic- paalainkäärimistä valmistajan sivuilta

Viimeksi katsomani tuotteet