Väderstad NZ-Aggressive äkeet

Väderstad-äes
Väderstad NZ-Aggressive -äes

Uudet NZ-Aggressive-6 ja NZ-Aggressive -äkeet on mitoitettu suorituskyvyltään ja muokkausteholtaan uusien ja kovien vaatimusten mukaan. Jopa yhdellä ajokerralla saavutetaan ylivoimainen muokkaustulos uusien ja ainutlaatuisten rakenneratkaisujen ansiosta.


 • NZ-Aggressive -äkeellä saavutetaan vähemmillä ajokerroilla
  parempi työtulos.

 • Vankka 60x60 mm:n neliöprofiilista valmistettu runko, jonka vääntölujuus
  on yli 50 % parempi verrattuna aikaisempiin NZ-malleihin.

 • Agrilla-Cobra piikit, äes on korkeampi, avarampi ja vahvempi.

 • Vahva Crossboard-lata, jossa jäykistetanko.

 • Voimakkaasti muokkaava jousipainotteinen jälkiäes. Kippaustoiminto
  estää rikkoutumisen peruutettaessa.

 • Painava ja erittäin vankka rakenne.

 

NZ-Aggressive 6 -mallisto

Väderstad NZ-äes
Jäykistintangolla varustettu Crossboard-lata rikkoo ja tasaa pinnan. Pitkä runko takaa vakaan etenemisen.

6-akselinen NZ-Aggressive
NZA-6 malliston äes on räätälöity tilalle, jolla kevennytty muokkaus on pääasiallinen muokkausmenetelmä. Kuudelle akselille 75 mm:n jaolla jaetut piikit muokkaavat erinomaisesti jo kertaajolla, samaan on yhdistetty hyvä läpäisykyky. Pitkä akseliväli, 50–60 cm, sekä pitkä runko tekevät äkeestä avoimen ja kasvinjätteet hyvin läpäisevän. Samalla se kulkee vakaasti, myös suuremmilla ajonopeuksilla. Uusien mallien piikkijako on suunniteltu niin, että ahtaita kasvinjätteitä kerääviä kohtia ei ole.

Erittäin avara runko

Kuudella akselilla saadaan runkoon paljon väljyyttä. Sama piikkimäärä, joka "tavallisessa" NZ-Aggressive -äkeessä on 5 akselilla, on nyt jaettu 6 akselille. Siten rungon alla oleva tila on lisääntynyt yli 20 %. Tämä yhdessä korkean Agrilla-Cobra piikin kanssa tekee NZA-6 -äkeestä markkinoiden avarimman äkeen. Avaruus on tarpeen muokattaessa kevytmuokattuja lohkoja, joissa on paljon olkea ja kasvinjätteitä.

 

NZ Aggressive -mallisto

Väderstad-äes
NZA-6 äkeet ovat erittäin avaria ja läpäisevät kasvinjätteet helposti.

Viisiakselinen NZA-mallisto soveltuu erinomaisesti tilalle, jolla pääasiallisena perusmuokkaus menetelmänä on kyntö. Erityisesti järeä Crossboard-lata ja mahdollisuus lisätä toinen Crossboard-lata taakse takaa erittäin tasaisen muokkausjäljen jo kerta-ajolla.

 

Väderstad-äkeiden ylivoimaisia ominaisuuksia

Ajonaikainen työsyvyyden säätö Väderstad NZ-Agressive malliston 6-10m äkeissä on ajonaikainen työsyvyyden säätö. Se on toteutettu Rapidista tutulla Controlmuistisylinterillä, jolloin sylinterissä oleva toinen mäntä toimii varsinaisen nosto/laskumännän rajoittimena. Rajoitinmännän öljyvirtaus on kuristettu, joten säätö tapahtuu rauhallisesti ja tarkasti. Käyttö ei vaadi elektroniikkaa, säätö toimii traktorin omalla 2- oimisella hydraulilohkolla. Työsyvyys näkyy hyvin traktorin ohjaamoon äkeen keskilohkossa olevan viisarinäytön avulla.

 
Väderstad NZ äkeen ajonaikainen työsyvyyden säätö
 
Väderstad NZA-äes
Tehokkaat Agrilla Cobra -piikit tekevät tasaisen muokkauspohjan, jonka painotettava jälkiäes viimeistelee.

50 mm ylimääräistä
Agrilla Cobra piikin ansiosta äkeen korkeus on kasvanut 50 mm aiempiin Agrilla piikkeihin verrattuna. Korkeuden lisäksi myös työsyvyyden säilytys ominaisuudet ovat parantuneet ja verrattavissa legendaariseen Agrilla Super piikkiin. Korkeampi piikki parantaa olkien ja kasvinjätteiden läpäisyä ja äes ei kerää olkia piikkeihin.

Jäykistintanko

Vahvassa Crossboard-ladassa on järeä korkealaatuisesta jousiteräksestä valmistettu jäykistintanko. Sen katkaisulujuus on 1100N/mm2. Jäykistintangon ansiosta lata muokkaa ja tasaa jäykimmänkin savimaan viilloksen. Yleensä jo kerta-ajo riittää optimaalisen kylvöalustan luomiseen vaativissakin olosuhteissa.

Single-Knife

Järeään Crossboard-lataan voidaan kiinnittää Single-Knife muokkausveitset, jotka tehostavat ladan murskaus- ja muokkausvaikutusta. Veitset kiinnitetään "Quickchange" pikakiinnityssysteemillä, joten ne voidaan helposti laittaa paikalleen tai poistaa tarpeen mukaan.

Suuret pyörät

Suurissa NZA-äkeissä 7 metrin työleveydestä alkaen on suuret 250x14,5" pyörät. 5 ja 6 metrisissä äkeissä on 200x14,5” pyörät, jotka takaavat kevyen vedettävyyden myös pehmeillä maalajeilla.

 
 
 

Viimeksi katsomani tuotteet