Väderstad Carrier 420-1225 lautasmuokkain

Väderstad Carrier 1225 hinattava lautasmuokkain
 

Carrier on ainutlaatuisen monikäyttöinen lautasmuokkain. Sänkimuokkaus, kylvömuokkaus, jyräys, olkiäestys ja viiluntasaus sujuvat kaikki samalla koneella. Carrier 425-1225 lautasmuokkaimet ovat hinattavia. Niiden raskaus, 900-1050 kg työleveys metriä kohden, takaa hyvän muokkaustehon.

 

Ainutlaatuisen monikäyttöinen lautasmuokkain

Väderstad Carrier-lautasmuokkain

1. Muokkaimeen voidaan asentaa olkiäes.
2. Kartiomaiset V-55 teräksestä olevat lautaset. Muokkainosaan voidaan asentaa myös Crossboard Heavy-etulata.
3. Tiivistysjyrä olosuhteiden mukaan. Teräsjyrä jäykille ja kivisille maille, kumijyrä keveille maille.

 

Tehokkaat lautaset

Väderstad Carrier lautaset

Carrierissa on karkaistut kartiomaiset lautaset hyvän irrotuskyvyn ja olkien sekoittamisen varmistamiseksi. Kartiomaisen lautasen käyttökulma on aina oikea kulumisesta riippumatta, kun taas kupera lautanen menettää leikkuukykynsä kulumisen myötä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kartiomuotoisia lautasia ei tarvitse vaihtaa yhtä usein. Lautaspaino on suuri, mikä takaa hyvän muokkautumisen myös kovassa maassa.

 

Lautasten X-Disc-asettelu

Väderstad Carrier X-Disc asettelu

X-Disc-asettelussa lautaset vaihtavat suuntaa tarkasti määritellyssä paikassa kesken lautasakselin. Asettelulla minimoidaan etummaiseen ja taaempaan lautasriviin vaikuttavat erisuuruiset sivusuuntaiset voimat, jolloin vallitsevaksi voimaksi jää kartiolautasen luontainen maahakuisuus. Näin Carrier saadaan kulkemaan luotisuoraan traktorin perässä ja tekemään tasaisen hyvän muokkausjäljen.

 

Huoleton kumivaimennus

Väderstad kumivaimennus

Kumivaimennin myötää tarvittaessa, esim. kiveen ajettaessa. Mutta samalla se kuitenkin säilyttää tiukan maakosketuksen, ja kumijoustin painaa lannoitevantaan säädettyyn syvyyteen heti esteen jälkeen. Kumivaimennuksessa ei ole kuluvia jousia, joten se on käytännössä huoltovapaa, samalla se lisää lautasten ja laakereiden käyttöikää.

 

Aggressiivinen teräsjyrä

Väderstad teräsjyrä

Teräsjyrä rikkoo paakkuja ja kokkareita tehokkaasti ja tiivistää maan tasaisesti koko työsyvyydessä. Teräsjyrä soveltuu erityisen hyvin keskiraskaille ja raskaille sekä kivisille maille. Kaapimet pitävät jyrän puhtaana kaikissa oloissa.

 

Kumijyrä

Väderstad kumijyrä

Kumijyrä tiivistää tehokkaasti, mutta sillä on pieni vetovoimantarve. Se soveltuu erinomaisesti kevyemmille maille. Lauttaamisriski erittäin pieni.

 

CrossBoard Heavy-etulata

Väderstad CroosBoard-etulata

Kumijyrällisiin malleihin voidaan asentaa CrossBoard-etulata, joka on erinomainen kynnöksen ja kokkareiden tasaaja.

 

BioDrill-kylvökone

Väderstad Carrier-lautasmuokkain ja Biodrill-kylvökone

Carrier 500-820 mallit voidaan varustaa BioDrill 360-piensiemenenkylvölaitteella, jolloin muokkaus ja kylvö onnistuvat kätevästi yhdellä ajokerralla. Siementen syöttöputket ovat lautasten takaosassa. Lautaset peittävät siemenet ja jyrä tiivistää maan, mikä varmistaa hyvän itämisen. Syöttölaitteisto on sama hyväksi todettu kuin Rapidissa. Kylvökoneessa on tilava siemensäiliö sekä yksinkertainen kiertokoe ja syötönsäätö.

 
 

Viimeksi katsomani tuotteet