Amazone - Nostolaiteruiskut

Nostolaitekiinnitteinen kasvinsuojeluruisku
 

Amazonen nostolaitesovitteisissa kasvinsuojeluruiskuissa on suuret säiliötilavuudet 900, 1200, 1500 ja 1800 litraa. Lisäksi kaikkiin nostolaiteruiskumalleihin on yhdistettävissä 1000 litran etusäiliö.

 

Hallintapaneeli

Amazone kasvinsuojeluruiskun hallintapaneeli
Nostolaiteruiskun hallintapaneeli ja kemikaalintäyttöastia on sijoitettu ergonomisesti ruiskun sivulle

Havainnollinen ja käyttäjäystävällinen. Kaikki ruiskun käyttösäätimet on sijoitettu loogisesti ja yksiselitteisin tunnuksin. Käyttö on nopeaa ja mukavaa kun kaikki toiminnot voi tehdä samasta paikasta ergonomisella työskentelykorkeudella. Imu- ja painepuolen käyttösäätimet ja venttiilit sijaitsevat kuljettajan puolella kemikaalintäyttöastian yhteydessä.

 

Kemikaalintäyttöastia

Kaikissa Amazone-ruiskuissa on vakiovarusteena turvallinen ja tehokas kemikaalintäyttöastia. Nopean ja siistin työskentelyn takaava 60 litran täyttöastia sijaitsee suojassa ruiskun säiliön sivussa, sieltä se on kädenkäänteessä käännettävissä mukavalle työskentelykorkeudelle kemikaalien syöttämistä varten. Kemikaalintäyttöastian kehä suuttimella ja sen toimintaa tehostavavilla kolmella lisäsuuttimella suuretkin jauhemaiset tehoaineet sekoittuvat veteen nopeasti ja roiskeettomasti. Ruiskutusainekanisteri saadaan huuhdeltua täysin tyhjäksi tyhjäksi ja puhtaaksi kanisterinhuuhtelusuuttimella. Tällä suuttimella saadaan myös huuhdeltua koko kemikaalintäyttöastia kun kansi on suljettuna.

 

Ohjausyksikkö

Amazone kasvinsuojeluruiskun ohjausyksikkö

Amazone on kehittänyt ohjaustietokoneen ruiskuille, pintalevittimille ja kylvökoneille, joka mahdollistaa optimaalisen määräohjauksen ja valvonnan.

 

Etusäiliö

Amazone FT1001-etusäiliö

Ketteryyttä ja tehokkuutta edullisesti. FT 1001 etusäiliö yhdessä UF 1801 takanostolaiteruiskun kanssa muodostaa yli 3 300 l ruiskutusyksikön. Etusäiliö toimii Flow Control –järjestelmän avulla täysin automaattisesti: FlowControl huolehtii säiliöiden täytöstä ja sekoituskierrosta sekä molempien säiliöiden tasaisesta tyhjenemisestä ruiskutuksen aikana.

 
 

Viimeksi katsomani tuotteet