Väderstad Swift 560 - 870 -kultivaattorit

Swift on uusi, tehokas sänkikultivaattori, jonka vetotehon tarve on pieni. Swiftillä voidaan muokata matalasta keskisyvään (15 cm) saakka.

Swift sopii kaikille maalajeille, sänkipellolle, nurmen rikkomiseen tai kynnöksen muokkaamiseen. Sen hyvä läpäisykyky tekee siitä erinomaisen suurtenkin kasvijätemäärien muokkaajan.

Saatavana uudet työleveydet 400 / 440.

 
Väderstad Swift 560 - 870-kultivaattori on tehokas sänkimuokkaaja.
 
Väderstad Swift 560 - 870 sekoittaa maan tehokkaasti

Tehokasta sekoittamista
Kone saa aikaan tehokkaan kasvijätteiden multauksen ja se jättää tasaisen pinnan. Pellon pinnan seuranta ja hallittavuus ovat ensiluokkaisia. Vetotehon tarve on alk. 30 hv /työleveyden metri.

Kompakti ja avara
Swift on uraa uurtava esimerkki konemuotoilun uusajattelusta. Koneessa on kaksi poikittaista runkopalkkia joihin molempiin on kiinnitetty kaksi piikkiriviä 650 mmetäisyydellä toisistaan. Näin saadaan 4-rivinen kone ainoastaan kahdella akselilla, jolloin rungosta tulee sekä lyhyempi että avarampi. Kone on myös ketterä ja helppo käyttää.

Ketterä ja hyvin seuraava
Kultivaattorin keskellä on suurikokoiset pyörät, jotka tekevät koneesta hyvin seuraavan ja helposti käsiteltävän. Nämä ominaisuudet korostuvat traktorin vetovarsikiinnityksen ansiosta ja se tekee koneesta erittäin ketterän päistekäännöksissä.

Seuraa pellon pintaa
Swift toimii kelluvassa asennossa niin, että sivu- ja keskilohkot seuraavat pellon pintaa toisistaan riippumatta. Sivulohkoissa olevat kannatinpyörät seuraavat epätasaisuuksia erinomaisesti ja varmistavat näin tasaisen muokkauksen.

 
Väderstad Swift - Suuret tasauslautaset viimeistelevät pellon pinnan

Suuret tasauslautaset
Suurikokoiset, huoltovapaat tasauslautaset viimeistelevät pellon pinnan. Sekä työsyvyys että tasauslautaset voidaan säätää hydraulisesti ohjaamosta käytön aikana. Näin varmistetaan tasainen työtulos kaikissa olosuhteissa. Tasauslautaset on kiinnitetty runkoon iskuja vaimentavan kumijousituksen avulla, mikä varmistaa lautasten pitkän käyttöiän.
Jälkiäes on saatavissa lisävarusteena.

 

Tiheästi värisevät piikit – kaksinkertainen muokkaus

Perinteinen jälkiäkeen piikki.

Swiftin piikit värähtelevät 100 kertaa sekunnissa. Tärinä murentaa maan ja se muokkautuu tehokkaasti. Piikki, kärki ja MixIn-kärjenjatke muodostavat ainutlaatuisesti muotoillun yksikön, joiden väli on 19,3 cm. Kärki irrottaa maan, joka kulkeutuu ylöspäin, kunnes se törmää MixIn-kärjenjatkeeseen. Sieltä murentunut maa-aines ja kasvijätteet lentävät eteenpäin ja sekoittuvat vielä kerran laskeuduttuaan piikkien eteen uudelleen ylös heitettäviksi.

 
Jälkiäkeen tiller-piikki.

Näistä tekijöistä muodostuu tasapainoinen maa-aineksen liike, jonka seurauksena maa hienontuu vähäisellä tehontarpeella. Pellon pinta viimeistellään tasauslautasilla, jotka eivät huoltoa kaipaa. Takimmaiseksi Swiftiin voidaan liittää jälkiäes, jossa on perinteiset jälkiäkeen- tai karkeammat tiller-piikit.

Piikkien erittäin korkean laadun takeeksi niihin myönnetään kolmen vuoden takuu!

 

Joustava uudelleentiivistys

Swift on varustettu vetolaitteella, johon voidaan kytkeä jyrä ja viimeistellä pellon pinta tiivistämällä se uudelleen.

 
Väderstad Swift - Lisävarusteinen vetolaitteeseen kytketty jyrä tiivistää pellon pinnan
Lisävarusteena saatava vetolaitteeseen kytkettävä jyrä tiivistää pellon pinnan.
 
 

 

Viimeksi katsomani tuotteet