Amazone D9 Special ja D9 Super -nostolaitekiinnitteiset kylvökoneet

Amazone D9-kylvökone

Amazone D9-kylvökoneita voidaan käyttää yksittäin tai yhdistelmänä kaikkien maanmuokkauskoneiden kanssa kynnetyn tai kevytmuokatun maan kylvössä. Siksi nämä kylvökoneet varustetaan valinnaisesti WS-laahavantailla tai RoTeC-Control-rullavantailla.

 
Amazone D9-kylvövantaat

Vannasrivien välinen suuri etäisyys takaa tukkeutumattoman kylvön myös suurien olkimäärien yhteydessä. Koska jokaisessa vantaassa on vain yksi leikkuukiekko, AMAZONE takaa myös 12,5 cm rivivälillä ja suurella nopeudella tehtävässä kevytmuokatun maan kylvössä tukkeutumattoman materiaalin läpikulun vantaiden välillä.

 
Amazone Vario-Control-säätö

Portaattomasti säädettävän ja tasaisesti toimivan Vario-vaihteiston ansiosta pystyt annostelemaan äärettömän tarkasti hehtaarikohtaisia siemenmääriä 400 kg ja 2 kg välillä. Luonnollisesti kaikki siemenlaadut annostellaan aina yhtä tarkasti. Kone on muutamalla kädenliikkeellä valmis kiertokokeeseen.

 
Amazone D9 siemensäiliö

Suuri siemensäiliö suljetaan pöly- ja sadevesitiiviisti kestävällä, kumitiivisteillä varustetulla kannella. Erikokoisten säiliöiden ja korotuslaitojen avulla tilavuutta voidaan vaihdella 450 - 1000 l välillä 3 m työleveydellä.

 
Amazone RoTeC-Control-vannas

RoTeC-Control-vantaiden kuluminen käytössä on lähes olematonta. Ne eivät tukkeudu edes silloin, kun pellolla on paljon olkia ja kasvijätteitä. Kylvöuran muodostus ja optimaalinen siemenien ohjaus maahan tapahtuu kylvökiekon ja sen vieressä olevan vaonmuovaajan avulla.

 
Amazone kylvömääränsäätö

Piensiemenkylvöpyörän (oranssi) ja normaalikylvöpyörän (vihreä) yhdistelmä mahdollistaa 2 - 400 kg/ha kylvömäärät ilman kylvöpyörän vaihtoa. Vaihtokytkentä tapahtuu muutamalla kädenliikkeellä.

 
 

Viimeksi katsomani tuotteet