Junkkari M300 Eco kylvölannoitin

Tuotekoodi: JJM300ECOC

38 302,00 € / KPL (sis. alv 24%)

(38 302,00 € / , sis. alv 24%)

Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa
Esimerkkivarusteltu kylvölannoitinpaketti. Koneet täysin räätälöitävissä, katso vaihtoehdot ja lisävarusteet esitteestä.

 • 16” jyräpyörästö
 • Rivimerkitsin saatavissa lisävarusteena

  Junkkarin M-sarja tarjoaa todella monipuolisen koneen, joka soveltuu hyvinkin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja eri maalajeille. Vantaana on järeä kiilajyrävannas, jonka maksimivannaspaino on jopa 140 kg. Hydraulisella keskussäädöllä vannaspaino on kuitenkin helppo säätää tarkoitukseen sopivaksi minimin ollessa niinkin pieni kuin 10 kg. Tämä tarkoittaa, että kone toimii kevyillä ja raskaammilla mailla ja tarvittaessa jopa suorakylvö onnistuu suotuisissa olosuhteissa. Parhaiten koneen ominaisuudet tulevat esiin kevytmuokatuilla mailla ja vaihtelevissa oloissa, jolloin vantaan oikea-aikainen syvyydensäätö varmistaa tasaisen ja hyvän lopputuloksen.

  Perusmallissa siemen ja lannoite sijoitetaan samaan vantaaseen, mutta myös erillinen lannoitevantaisto on saatavilla. Kulutuskestävyys on erinomainen uuden poskilevyrakenteen ansiosta ja myös M-mallissa on kiinnitetty huomiota siementen tarkkaan sijoittamiseen.

  Syöttölaitteena on koneen edeltäjästä Maestro Plus mallista tuttu rakenne edelleen kehitettynä. Muun muassa piensiemenrullan käytettävyys on uuden muotoilun ansiosta parantunut.
 •  

  Viimeksi katsomani tuotteet