Junkkari S300 Plus kylvölannoitin

Tuotekoodi: JJS300CGP20

37 826,00 € / KPL (sis. alv 24%)

(37 826,00 € / , sis. alv 24%)
Tarkista myymälöiden saldot

Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa
Esimerkkivarusteltu kylvölannoitinpaketti. Koneet täysin räätälöitävissä, katso vaihtoehdot ja lisävarusteet esitteestä.

 • 20” jyräpyörästö
 • Iso pakkeri
 • Ruiskutusurakytkimet siemenpuolella
 • G-Wizard Plus -ohjain

  Junkkarin S-sarja on seuraaja suosituille Simulta T- ja ST-malleille. Vannasratkaisu on entisestään kehitetty kiilajyrävannas ja malli on pääosin tarkoitettu perinteisesti muokatuille ja sopivissa olosuhteissa myös kevytmuokatuille maille. Vantaan kestävyyttä on parannettu muun muassa järeämmällä laakeroinnilla ja kulutusosilla. Myös siementen sijoitustarkkuutta on entisestään parannettu ja uutena ominaisuutena on mahdollisuus sijoittaa lannoite ja siemen samaan riviin. Mikäli kuitenkin päädytään sijoittamaan lannoite erilleen, on siihenkin tarjolla täysin uudistunut lannoitekiekkovannas.

  Koneen muu rakenne on sisarmallien tapaan täysin uutta. Sekä lannoitteen että siemenen määränsäätö tapahtuu portaattomalla vaihdelaatikolla akselin nopeutta muuttamalla ja voimansa ne saavat maapyörältä. Uudet syöttölaitteet mahdollistavat muun muassa entistä tarkemman piensiementen kylvön.

  Lisävarustelistalta löytyy muun muassa täysin uudistunut piensiemenlaite jossa on myös uusi syöttölaitteisto vaihdelaatikkosäädöllä.
 •  

  Viimeksi katsomani tuotteet