Väderstad Carrier 300-400 lautasmuokkaimet

Väderstad Carrier-lautasmuokkain
 

Carrier on ainutlaatuisen monikäyttöinen lautasmuokkain. Sänkimuokkaus, kylvömuokkaus, jyräys, olkiäestys ja viiluntasaus sujuvat kaikki samalla koneella. Carrier 300-400 lautasmuokkaimia on saatavana hinattavina sekä nostolaitesovitteisina.

 

Ainutlaatuisen monikäyttöinen muokkain

Väderstad Carrier-lautasmuokkain

1. Muokkaimeen voidaan asentaa olkiäes.
2. Kartiomaiset V-55 teräksestä olevat lautaset. Muokkainosaan voidaan asentaa myös Crossboard Heavy-etulata.
3. Tiivistysjyrä olosuhteiden mukaan. Teräsjyrä jäykille ja kivisille maille, kumijyrä keveille maille.

 

Tehokkaat lautaset

Väderstad Carrier lautaset

Carrierissa on karkaistut kartiomaiset lautaset hyvän irrotuskyvyn ja olkien sekoittamisen varmistamiseksi. Kartiomaisen lautasen käyttökulma on aina oikea kulumisesta riippumatta, kun taas kupera lautanen menettää leikkuukykynsä kulumisen myötä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kartiomuotoisia lautasia ei tarvitse vaihtaa yhtä usein. Lautaspaino on suuri, mikä takaa hyvän muokkautumisen myös kovassa maassa.

 

Huoleton kumivaimennus

Väderstad kumivaimennus

Kumivaimennin myötää tarvittaessa, esim. kiveen ajettaessa. Mutta samalla se kuitenkin säilyttää tiukan maakosketuksen, ja kumijoustin painaa lannoitevantaan säädettyyn syvyyteen heti esteen jälkeen. Kumivaimennuksessa ei ole kuluvia jousia, joten se on käytännössä huoltovapaa, samalla se lisää lautasten ja laakereiden käyttöikää.

 

Aggressiivinen teräsjyrä

Väderstad jyrä

Teräsjyrä rikkoo paakkuja ja kokkareita tehokkaasti ja tiivistää maan tasaisesti koko työsyvyydessä. Teräsjyrä soveltuu erityisen hyvin keskiraskaille ja raskaille sekä kivisille maille. Kaapimet pitävät jyrän puhtaana kaikissa oloissa.

 

Kumijyrä

Väderstad kumijyrä

Kumijyrä tiivistää tehokkaasti, mutta sillä on pieni vetovoimantarve. Se soveltuu erinomaisesti kevyemmille maille. Lauttaamisriski erittäin pieni.

 

Lisäpainot

Väderstad Carrier lisäpainot

Carrier voidaan varustaa lisäpainoilla, jolloin saavutetaan raskaamman koneen edut, kuten vieläkin parempi tunkeutuminen kovaan ja raskaaseen maahan.

 

CrossBoard Heavy-etulata

Väderstad Carrier CrossBoard-etulata

Kumijyrällisiin malleihin voidaan asentaa CrossBoard-etulata, joka on erinomainen kynnöksen ja kokkareiden tasaaja.

 

BioDrill-kylvökone

Väderstad Carrier-muokkain ja Biodrill-kylvökone

Hinattavat mallit voidaan varustaa BioDrill-piensiemenenkylvölaitteella, jolloin muokkaus ja kylvö onnistuvat kätevästi yhdellä ajokerralla. Siementen syöttöputket ovat lautasten takaosassa. Lautaset peittävät siemenet ja jyrä tiivistää maan, mikä varmistaa hyvän itämisen. Syöttölaitteisto on sama hyväksi todettu kuin Rapidissa.

 
 

Viimeksi katsomani tuotteet