Väderstad Carrier X 425-625 lautasmuokkain

Väderstad Carrier X 425-lautasmuokkain
 

Carrier on ainutlaatuisen monikäyttöinen lautasmuokkain. Sänkimuokkaus, kylvömuokkaus, jyräys, olkiäestys ja viiluntasaus sujuvat kaikki samalla koneella. Carrier X on Carrier-perheen uusin tulokas. Monipuolisuus yhdistettynä laatuun ja tehokkuuteen. Kaikki Carrierin edut on kerätty nostolaitesovitteiseen malliin. Lautaset on sijoitettu nerokkaasti X-asentoon, jolloin saadaan maata sekoittava työtapa ja varmistetaan vakaa kulku. Kone on suunniteltu kompaktikis, jolloin painopiste on saatu lähelle traktoria. Carrier X on taittuva, jolloin kuljetusleveys on vain 2,4 metriä.

 

Ainutlaatuisen monikäyttöinen lautasmuokkain

Väderstad Carrier-lautasmuokkain

1. Muokkaimeen voidaan asentaa olkiäes.
2. Kartiomaiset V-55 teräksestä olevat lautaset. Muokkainosaan voidaan asentaa myös Crossboard Heavy-etulata.
3. Tiivistysjyrä olosuhteiden mukaan. Teräsjyrä jäykille ja kivisille maille, varpajyrä keveille maille.

 

Tehokkaat lautaset

Väderstad Carrier lautaset

Carrierissa on karkaistut kartiomaiset lautaset hyvän irrotuskyvyn ja olkien sekoittamisen varmistamiseksi. Kartiomaisen lautasen käyttökulma on aina oikea kulumisesta riippumatta, kun taas kupera lautanen menettää leikkuukykynsä kulumisen myötä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kartiomuotoisia lautasia ei tarvitse vaihtaa yhtä usein. Lautaspaino on suuri, mikä takaa hyvän muokkautumisen myös kovassa maassa.

 

Lautasten X-Disc-asettelu

Väderstad Carrier X-Disc asettelu

X-Disc-asettelussa lautaset vaihtavat suuntaa tarkasti määritellyssä paikassa kesken lautasakselin. Asettelulla minimoidaan etummaiseen ja taaempaan lautasriviin vaikuttavat erisuuruiset sivusuuntaiset voimat, jolloin vallitsevaksi voimaksi jää kartiolautasen luontainen maahakuisuus. Näin Carrier saadaan kulkemaan luotisuoraan traktorin perässä ja tekemään tasaisen hyvän muokkausjäljen.

 

Huoleton kumivaimennus

Väderstad kumivaimennus

Kumivaimennin myötää tarvittaessa, esim. kiveen ajettaessa. Mutta samalla se kuitenkin säilyttää tiukan maakosketuksen, ja kumijoustin painaa lannoitevantaan säädettyyn syvyyteen heti esteen jälkeen. Kumivaimennuksessa ei ole kuluvia jousia, joten se on käytännössä huoltovapaa, samalla se lisää lautasten ja laakereiden käyttöikää.

 

Aggressiivinen teräsjyrä

Väderstad teräsjyrä

Teräsjyrä rikkoo paakkuja ja kokkareita tehokkaasti ja tiivistää maan tasaisesti koko työsyvyydessä. Teräsjyrä soveltuu erityisen hyvin keskiraskaille ja raskaille sekä kivisille maille. Kaapimet pitävät jyrän puhtaana kaikissa oloissa.

 

Varpajyrä

Väderstad varpajyrä

Varpajyrä soveltuu keveille maille. Keveytensä annsiosta varpajyrällä on hyvä kantavuus.

 
 

Viimeksi katsomani tuotteet