Amazone-pintalevittimet

Amazone ZA-M -lannoitteenlevitin
 

Paras tarkkuus

Amazonen Limiter-reunalevityssiivekkeet
Limiter-reunalevityssiivekkeet

Tarkka lannoitus edellyttää lannoiterakeiden hellävaraista käsittelyä. Amazone levittimet ovat tunnetusti ja tutkitusti markkinoiden tarkimpia levittimiä. Amazonen käyttämä SBS-levitystekniikka perustuu hitaasti pyöriviin sekoitusakseleihin ja levityslautasiin sekä tasaiseen lannoitevirtaan ja pitkiin levityssiivekkeihin. Tarkka lannoitus parantaa satoa ja viljelyn kannattavuutta.

 

Amazone-pintalevittimien perusvarustus:

Amazonen OmniaSet-levityslautanen
OmniaSet-levityslautanen

 • OmniaSet-levityslautaset
 • Hydraulinen syötön sulku, kaksoisluukkujärjestelmä
 • Lannoisteseulat
 • nivelakseli
 • kiertokoevarustus

 

Pintalevitinmallisto:

Amazone ZA-X Perfect lannoitteenlevitin
Amazone ZA-X Perfect -pintalevitin

Amazone ZA-X Perfect lannoitteenlevitin: Kahdella lautasella varustettu peruslevitin pienille ja keskisuurille pinta-aloille. Helpposäätöinen ja sillä saadaan aikaan erittäin tarkka levitystulos 18 m saakka.

 
Amazone ZA-M Ultra 4200 lannoitteenlevitin
Amazone ZA-M Ultra 4200 -pintalevitin

Amazone ZA-M lannoitteenlevitin: Kahdella lautasella varustettu levitin suuremmille tiloille ja urakoitsijoille, aina 36 m työleveyteen saakka. Hitaasti pyörivät sekoitusakselit ja matalat lautaskierrosluvut takaavat tasaisen levityksen lannoiterakeita rikkomatta. Säiliötilavuudet 900-3000 l. ZA-M malleihin on saatavana runsaasti valinnaisvarusteita, mm. Control-, Tronic- ja Comfort -sähköohjausvarustus.

 Amazone ZA-M Ultra lannoitteenlevitin: Tehokas pintalevitin suurille pinta-aloille. Työleveys jopa 52 m. ZA-M Ultrassa yhdistyvät tehokkuus ja huipputarkkuus. Suuri työleveys, 3600 l säiliötilavuus ja Online-punnitusjärjestelmä ja GPS Switch lisävarusteena avaavat uusia ulottuvuuksia suosiuskyvyn suhteen.

ZA-M ProfiS lannoitteenlevitin: Kaksoisrungolla ja vaa"alla varustettu pintalevitin. ProfiS punnitsee säiliössä olevaa lannoitemäärää ja vertaa sitä levitettyyn pinta-alaan. Määränsäätö ajonopeuden ja lannoitteen mukaan tapahtuu nopeasti, tarkasti ja vaivattomasti täysin automaattisesti.


 
Amazone ZA-M Hydro lannoitteenlevitin
Amazone ZA-M Hydro -pintalevitin

Amazone ZA-M Hydro lannoitteenlevitin: Hydro-mallien hydraulinen voimansiirto mahdollistaa työleveyden säädön jopa ajon aikana. Tämä helpottaa ja tarkentaa reunojen ja kiilamaisten alojen levitystä. Hydro helpottaa myös koneen kytkentää ja vähentää polttoaineenkulutusta.

 
Amazone ZA-M Hydro + GPS Switch
Amazone ZA-M Hydro + GPS Switch

Amazone ZA-M Hydro + GPS Switch – mukavin ja tarkin tapa levittää lannoitetta! GPS Switch ohjaa automaattisesti levitintä satelliittien antaman paikkatiedon perusteella. Kuljettaja voi keskittyä vain ajamiseen. GPS Switch säätää automaattisesti hydraulisesti toimivia levityslautasia ja sulkuluukkuja, niin että koko kasvusto tulee tarkasti lannoitettua ja päällekkäislevitykseltä vältytään. Rahaa säästyy ja ympäristö kiittää! GPS Switch -laitteen selkeä näyttö toimii myös samalla ajo-opastimena.


 
Amazone ZG-B lannoitteenlevitin
Amazone ZG-B hinattava pintalevitin

Amazone ZG-B lannoitteenlevitin: Urakoitsijoiden ja suurien tilojen monipuolinen hinattava levitin. ZG-B soveltuu kuivan kalkin, turpeen ja lannoitteiden levitykseen. Säiliötilavuudet 5 500 ja 8 200 l. ZG-B:n saa myös hydraulisella voimansiirrolla varustettuna.

 

Amazone ZA-TS pintalevitin on ammattilaisen valinta
ZA-TS on paras pintalevitin suurille pinta-aloille työleveyksien ollessa 18-54m!

Amazone ZA-TS profis hydro
Amazone ZA-TS profis hydro

TS-levitysyksikkö: äärimmäistä tarkkuutta
Kaikki Amazone ZA-TS pintalevittimet on varustettu TS-levitysyksiköllä.
Levityslautasen voimanotto on joko mekaaninen (ZA-TS Profis -levittimet) tai hydraulinen (ZA-TS Profis Hydro-levittimet).
ZA-TS-levittimessä on uusi integroitu, sähkömekaanisesti käytettävä AutoTS-rajalevitysjärjestelmä. Tämä mahdollistaa siirtymisen normaalilevityksestä rajalevitykseen, helposti traktorin hytistä käsin.
Uusi ZA-TS Isobus-yhteensopiva -pintalevitin jatkaa Amazonen uraa pintalevitinteknologian suunnannäyttäjänä.
Uuden jakelujärjestelmän ansiosta ZA-TS:n levitinsiipiä ei tarvitse enää säätää, levitys jälki on tasaisempi sekä tarkempi. Tämä säästää sekä rahaa että aikaa.

Ei kiertokoetta.
Syötä levitysmäärä ja lähde liikkeelle! Todella yksinkertaista. Punnitusjärjestelmä takaa optimoidun mukavuuden ja luotettavuuden. Se määrittää kahdella 200 Hz:n punnituskennolla levitettävän aineen ominaisuudet – aina suurella mittaustarkkuudella. Sekunnissa analysoidaan siis 400 signaalia. Kilomäärä näyttöön ja menoksi!

Runko
Mahtavat edut

 • Kevyt ja erittäin kestävä runkorakenne
 • Optimoitu painopistesijainti ja silti reilusti tilaa työlaitteiden liittämiselle
 • Super-runko

  • Super-rungon hyötykuorma on 3 200 kg, KAT II kiinnitysmitoituksella.
  • Se voidaan varustaa TS 1 tai TS 2 lautasilla jopa 36 m:n työleveyksiä varten.
  • Säiliötilavuus korotuslaidoilla max. 3200 litraa

  Ultra-runko

  • Ultra-rungon hyötykuorma on 4 500 kg, KAT III kiinnitysmitoituksella.
  • Se voidaan varustaa TS 1, TS 2 ja TS3 lautasilla, jolloin työleveys on maksimissaan jopa 54 m.
  • Säiliötilavuus korotuslaidoilla max. 4200 litraa

  Viimeksi katsomani tuotteet