Sadetuspuomisto

Hienosadetusta kehittyneimmässä muodossaan

Sadetuspuomilla (lisävaruste) varustettu Rainstar-sadetuskelkka soveltuu hienosadetusta vaativien kasvien ja peltojen kasteluun. Hienosadetus on hellävaraista sekä kasveille että pintamaalle.

Hellävaraiseen pisarointiin päästään alhaisen paineen ansiosta. Kone sadettaa tasaisesti jo 3,3 barin paineesta alkaen. Tämä säästää energiaa ja kasvustoa eikä aiheuta eroosiota.
Rainstar E -malliin on saatavana useita puomistovaihtoehtoja suurimman sadettaessa 72 m:n leveydeltä yhdellä vedolla.

Puomistokelkka on valmistettu erikoisteräksestä ja alumiinista, joten rakenne on mahdollisimman kevyt, mutta kuitenkin kestävä ja luotettava. Vastapainot pitävät puomiston maan pinnan suuntaisena, joten sadetus on tasaista koko koneen leveydeltä. Puomiston korkeutta voidaan säätää hydraulisesti (AS 50, lisävaruste) 1,3 m -2,3 m. Täten laite soveltuu myös korkeiden
kasvustojen hienosadetukseen.

AS 32 -puomisto on suunniteltu Rainstar T -mallia varten,
sadetusleveys 50 m:iin saakka.

 

Kääntölaite AS 50 -malliin

Sadetuspuomin 360° kääntölaite (lisävaruste) mahdollistaa kelkan vedon puiden ja sähköpylväiden ohi. Kääntölaite mahdollistaa myös epäsäännöllisen muotoisten lohkojen tasaisen kastelun.

 

Kätevä kuljettaa, helppo käynnistää

Sadetuksen jälkeen puomistokelkan putket taitetaan kokoon kasvinsuojeluruiskun putkien tapaan. Lopuksi koko kelkka putkineen nousee kuljetustelineeseen tavallisen kelkan tapaan. Sadetusta aloitettaessa kelkka yksinkertaisesti lasketaan alas ja puomisto avataan työasentoon. Asennuksesta yksi mies selviää muutamassa minuutissa.

 

Hienosadettimet

Hienosadetussuuttimet toimivat luotettavasti ja sadettavat
tasaisesti jo 0,8 barin suutinpaineella. Pieni pisarakoko ja hellävarainen kastelu ehkäisee eroosiota, mutta antaa kasveille tarvittavan kosteuden.

Hienosadetuspuomin toisiaan
lähellä olevat sadettimet aikaansaavat tasaisen kastelun
myös tuulisissa olosuhteissa.

 

Viimeksi katsomani tuotteet