Palax Logsplit 100 -hydraulihalkoja

Palax Logsplit 100 -hydraulihalkoja
Palax Logsplit 100 -hydraulihalkoja

Konetta voi käyttää molemmilta puolilta

Käyttövivut on sijoitettu siten että konetta on helppo käyttää kummalta puolen haluaa. Näin kone ei aseta rajoituksia halkopinon sijainnille. Kuvassa traktorikäyttöinen halkaisukone suoralla kahteen osaan halkaisevalla terällä.


Karikat vakiona

Koneen mukana on yksi pari karikkoja, jotka voi asettaa kummalle puolelle konetta haluaa. Karikat helpottavat isojen puiden halkaisua, kun puolikas voidaan asettaa odottamaan karikkojen päälle. Kuvassa omalla kuljetusalustalla, 13 hevosvoiman Hondan polttomoottorilla ja 2/4 osaan halkaisevalla säädettävällä terällä varustettu kone. Terän korkeutta voidaan säätää koneen molemmilta puolilta.

Pikaliikeventtiili vakiovarusteena

Pikaventtiili nopeuttaa huomattavasti halontekoa. Pienet puut voi halkaista suoraan pikaliikkeellä, jolloin halkaisunopeus on n. kaksinkertainen. Ison puun alku halkaistaan täydellä voimalla ja pienemmällä nopeudella, ja kun puu alkaa halkeamaan voidaan loppu halkaista pikaliikkeellä. Pikaliike kytkeytyy kun käyttövivut painetaan pohjaan.

Tukeva ja iso jatkopöytä

Korkeareunaisen pöydän pituus on 75 cm ja leveys 70 cm. Puut on helppo nostaa pöydältä jatkokäsittelyyn tai pinoon.

Säädettävä iskunpituus

Halkaisusylinterin iskunpituus voidaan muuttaa 0,5 metristä maksimiin, jolloin lyhyiden puiden halkaisu käy nopeasti ja tehokkaasti. Iskunpituus muutetaan säätöruuvista.

 

Viimeksi katsomani tuotteet