Palax Logsplit 60 -hydraulihalkoja

Palax Logsplit 60-hydraulihalkoja
Palax Logsplit 60-hydraulihalkoja toiminnassa

Pikaventtiili nopeuttaa huomattavasti halontekoa. Pienet puut voi halkaista suoraan pikaliikkeellä, jolloin halkaisunopeus on kaksinkertainen. Ison puun alku halkaistaan täydellä voimalla ja pienemmällä nopeudella, ja kun puu alkaa halkeamaan voidaan loppu halkaista pikaliikkeellä. Pikaliike kytkeytyy kun käyttövivut painetaan pohjaan.

Säädettävä iskunpituus

Halkaisusylinterin iskunpituus voidaan säätää 40 cm…60 cm, jolloin lyhyiden puiden halkaisu käy nopeasti ja tehokkaasti.

Neljään osaan halkaisevat terät

Koneessa vakiovarusteena neljään osaan halkaisevat terät, jolloin sopivat puut voidaan halkaista kerralla 4 osaan. Isot puut halkaistaan aina ensin 2 osaan, jolloin voima riittää.

Rihlattu puskimen pää

Teräväreunainen rihlaus puskimen päässä pitää puun varmassa otteessa eikä puu pääse luistamaan sivuun halkaisuvaiheen aikana.

Turvallisuus

2-käsiohjaus tekee koneesta erittäin turvallisen, koska halkaisuliike pysähtyy heti jos esim. toisesta vivusta päästetään irti. Kun molemmat käyttövivut vapautetaan, palaa puskin automaattisesti taakse. Koneen liikkuvat osat puskinta lukuun ottamatta ovat kokonaan suojakotelon sisällä.

 

Viimeksi katsomani tuotteet