Palax Power 70 ja 70S -klapikoneet

Palax klapikone
Palax Power -klapikone
 

Palax Power 70 ja 70s -klapikoneet ovat markkinoiden nopeimpia yläpuolisella kovametalliterällä varustettuja klapikoneita. Koneissa on vakiovarusteena pitkä sivusuunnassa kääntyvä ja kuljetusasentoon taittuva poistokuljetin sekä syöttökuljetin. Koneet ovat saavuttaneet tehokkuutensa ansiosta vahvan aseman ammattimaisessa polttopuun valmistuksessa.

Palax Power 70 ja 70 s mallien eroavaisuudet

Koneitten varustelu eroaa käyttötarkoituksen perusteella. Power 70 -malli on tarkoitettu lähinnä maatila- ja pienempimuotoiseen ammattikäyttöön ja Power 70 s -malli jatkuvaan ammattikäyttöön.

Yhteistä koneille on rungon perusrakenne, suuri turvallisuustaso, halkaisuteho, kovametalliterän katkaisuteho, käyttölaitteiden kuulalaakeroidut ohjausvivut ja tarkkamittainen korkealuokkainen polttopuu.

Hydraulimoottorivetoinen poistokuljetin on varustettu polyeteenikolilla, kahdella ketjulla ja hammaspyörävedolla. 4,3 metrin vakiopituus riittää korkeisiinkin peräkärryihin. Kuljetin on ylä- ja alapuolelta täysin avoin, joten se toimii luotettavasti ja varmasti kaikenlaisissa olosuhteissa. Kuljettimen sivukäännön lukko avataan helposti painamalla lukkoa jalalla. Kuljetinta voidaan kääntää sivusuunnassa n. 2,2 m ja se voidaan lukita viiteen eri asentoon. Tämä nopeuttaa merkittävästi kuorman täyttöä. Jos klapeja tehdään Palax -motti säkitystelineellä säkkiin, voidaan käyttää kahta säkitystelinettä.

Power 70s -malli

Katkaisuterää ja syöttökuljetinta ohjataan Power 70s -mallissa kevyesti täyshydraulisella joystik-venttiilillä. Halkaisuterän korkeutta säädetään hydraulisesti. Halkaisusylinterin nopeuden valitsee vakiovarusteena oleva automaattinen pikaliikeventtiili. Voimansiirrossa on valurautarunkoinen kulmavaihde automaattisella kiilahihnojen kiristyksellä. Ulkopuolisen tukkipöydän käyttöä varten ovat hydrauliletkujen pikaliittimet valmiina.

Power 70 -malli

Katkaisuterän ja syöttökuljettimen liikkeitä ohjataan Power 70 -mallissa kevyesti monitoimivivulla, jonka liikeradat ohjautuvat kuulalaakereilla. Halkaisuterää ja pikaventtiiliä ohjataan mekaanisilla käyttövivuilla. Lisävarusteena on saatavissa hydraulinen halkaisuterän korkeussäätö ja automaattinen pikaventtiili. Voimansiirrossa on alumiinirunkoinen kulmavaihde automaattisella kiilahihnojen kiristyksellä.

 

Viimeksi katsomani tuotteet