Tuchel Plus

Monipuolinen, mutta edullinen Tuchel Plus -harjalaitemallisto

Plus-sarjan harjalaitteen halkaisija on 56 cm. Se on aina hydraulisesti pyöritettävä.

Työleveyksiä löytyy 120 - 290 cm väliltä 7 kappaletta. Plus-harjalaite on varustettavissa asiakkaan toivomuksen mukaisin varustein. Saatavana on kerääjä, sivuharja ja pölynsidontalaitteisto sekä erilaiset hydrauliset toiminnot.

Kiinnitystapoja on useita: 3-pistenostolaitteeseen traktorin eteen tai taakse, etukuormaimeen Euro-levyllä tai vaikkapa trukkipiikkeihin. Erilaiset pyöräkuormaajien ja pienkuormaajien sovitteet ovat myös saatavana. Luonnollisesti erikoisemmat varustukset ja kiinnitykset toimitetaan toimitusajalla.

Harja kulkee omien pyöriensä varassa. Harja on kiinnitetty kelluvasti harjalaitteen runkoon, jolloin harjan ottavuus on säädettävissä pikasäätövivuin, joilla myös kompensoidaan harjaksien kuluminen.

Saksalaista laatua kotimaisin harjaksin!

Plus-mallisto on kuin lego-palikka. Asiakas voi varustaa harjan niin kuin haluaa, myös jälkikäteen. Perusharja on avoharja. Saatavana ovat kerääjä, kerääjän hydraulinen tyhjennys, hydraulinen sivukääntö, kolmas tukipyörä, sivuharja ja erilaiset pölynsidontaan tarkoitetut spray-järjestelmät.

Myös tämä harjalaitteen hinta/laatusuhde on ylivoimainen kilpailijoihin nähden.

 

Viimeksi katsomani tuotteet