Hese-puskulevyt

 

Teiden ja piha-alueiden kunnostukseen

Hese 1-25-lana

Hese 1-25 ja 1-30 -lanat

 • Hese 1-25 on uutuus lana kiinteistötraktoreihin ja pieniin maataloustraktoreihin
 • Työleveydet 250 ja 300 cm
 • Kahteen suuntaan ajettava – aito Hese-ominaisuus
 • Väliterämahdollisuus
 • Manuaalinen tai hydraulinen kääntö
 • Tukeva levyrunko
 • Hammasterä vakiona
 • Painot 330 ja 360 kg

 

 
Hese 10-32 -lana
Hese 10-32 -lana

Hese 10 lanat

Hese 10 -sarja on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen lana, jolla voidaan tehdä perinteiset takalanalla tehtävät työt, nopeammin, tehokkaammin ja monipuolisemmin. Poikkeuksellinen rakenne mahdollistaa meno-paluuajotavan. Lisäksi Hese 10 voidaan varustaa väliterällä, jolloin saadaan mahtavan irrotusvoiman omaava lana, joka soveltuu talvella polanteen poistoon, kesällä soratien kunnostukseen sekä pihojen tasaukseen.

 • Työleveydet 320 cm
 • Meno-paluu -ajotapa siipilevyä kääntämättä – tuplasti tehokkaampi
 • Irrotettava väliterä lisävarusteena
 • Voidaan kiinnittää eteen tai taakse, joko etunostolaitteeseen tai etukuormaimeen
 • Hesen 10-sarjan ulottuvuus on riittävä kaikkiin töihin.
 • Hese 10-32 mallissa siipilevy on kiinnitetty epäsymmetrisesti runkoon.

 

Hese 10-32SK

Hese 10-32SK -takalana
Hese 10-32SK -takalana

Hese 10 -sarjasta on saatavissa myös rungon sivuttaiskäännöllä oleva malli. Rungon sivuttaiskääntö lisää koneen ulottuvuutta ja käytettävyyttä merkittävästi. Talvella lumen poisto ahtailta piha-alueilta, seinän vierustoilta, ajorampeilta ja linja-autopysäkeiltä käy helposti, kun siiven voi kääntää sivulle, jolloin ulottuvuus paranee oleellisesti. Samoin lumipenkkojen auraaminen kauemmaksi tiestä käy kätevästi, kun traktorin pyörää ei tarvitse ajaa aivan tien reunaan. Sulan maan aikaan kohonneet tien reunat voidaan helposti leikata ja siirtää takaisin tielle. Hese 10-32SK mallissa siipilevy on kiinnitetty epäsymmetrisesti runkoon, eli oikeapuoli on 17 cm pidempi kuin vasen puoli.

 

 

Hese 1000 -sarja

Hese 1000-48 -takalana varustettuna pyörästöllä.
Hese 1000-48 -takalana varustettuna pyörästöllä.

Tienhoidon ammattilainen
Hese-peruskone on patentoitu, kaksisiipinen puskulevy, jossa järeiden sylinterien avulla siipiä käännetään vaakatasossa eri työasentoihin. Vahvuuden saavuttamiseksi kumpikin siipi on erikseen nivelöity runkoon. Peruskoneeseen voidaan helposti ja nopeasti kytkeä eri tarkoituksiin sopivia lisälaitteita.

Hesen molempia siipilevyjä voidaan liikuttaa toisistaan riippumatta siipien koko kääntöalueella. Siiven muotoilu yhdessä siipijärjestelmän kanssa mahdollistaa suurten lumimassojen siirtämisen ja kasaamisen. Esteiden väistely käy vaivattomasti kummalla siivellä tahansa tai vaikkapa molemmilla samanaikaisesti. Hese-monitoimipuskulevyllä tehdään työtä molempiin suuntiin ajaen siipilevyä kääntämättä. Tämä meno-paluu-työtapa mahdollistaa moninkertaisen tehokkuuden verrattuna yleisimpiin 1- ja 2-siipisiin työlaitteisiin.

 
Väliterällä polanteen irroitus käy helposti.
Väliterällä polanteen irroitus käy helposti.

Hesen perusrunkoon voidaan kytkeä väliterä, jonka työleveys on 2500 mm tai 2200 mm. Kun väliterä varustetaan tappiterällä, niin saadaan uskomattoman tehokas yhdistelmä talviseen polanteen poistoon tai kesäiseen soratien kunnostamiseen

 
Hese puskulevyjen iso tukipyörästö tasaa koneen kulkua (lisävaruste).
Iso tukipyörästö tasaa koneen kulkua (lisävaruste).

Kun Hese varustetaan pyörästöllä, väliterällä, rungon säätösylinterillä sekä keskiterän sylinterillä, saadaan tienhoitopaketti, jolloin sorateillä ja piha-alueilla tulee valmista jälkeä jopa kerta-ajolla.

 

 

Viimeksi katsomani tuotteet