Antti Agrosec -kuivurit

Agrosec Grain Handling on viljankäsittelyn ammattilainen.

Antti Agrosec kuivuri
Antti Agrosec -kuivuri

Antti Agrosec -kuivurijärjestelmät ovat viljankuivauksen kiistatonta kärkeä. Sen nimikkotuotteet, Agrosec-kuivurit, ovat tiennäyttäjiä alan teknologian kehityksessä.

Agrosec Grain Handling -tuotevalikoimaan kuuluvat mm. kuivurit, uunit, elevaattorit sekä "avaimet käteen" -pakettikuivaamot ja tietenkin monipuolinen palvelu.

Antti Agrosec on täydellistä palvelua. Kaikki osat kuivureista kuljettimiin on tehty yhteensopiviksi. Suomessa ja maailmalla.

Yhdessä Agrosec Logicontrol-etäohjauksen kanssa uudet, modulaariset Agrosec-järjestelmät mahdollistavat täysin automatisoidun viljankuivauksen – kilpailijoitaan tehokkaammin, mukavammin ja varmemmin.

 
Agrosec Grain Handling

Antti Agrosec tarjoaa kokonaisvaltaiset ratkaisut viljankuivaukseen ja käsittelyyn yli 60 vuoden kokemuksella.

 

Agrosec - kuivurivalikoima

Antti Agrosec kuivuri

Antti Agrosec-kuivurit tarjoavat luetettavuutta ja tehokkutta vaativiinkin olosuhteisiin. Kuivurivalikoima kattaa viljankuivauksen tarpeet jokaisessa kokoluokassa. Joustavasti.

Agrosec - uunivalikoima

Antti Agrosec kuivuriuuni

Nykyään kuivurin sydämenä voi toimia myös biouuni. Agrosec-uunivalikoimasta löytyy vaihtoehto kaikkeen viljan kuivaukseen. Taloudellisesti.

Agrosec - varastointijärjestelmä

Antti Agrosec-siilot

Agrosec-siilojärjestelmät ovat muokattavissa jokaiselle maatalousyrittäjälle sopivaksi. Suomen suurimmalta valmistajalta löydät itsellesi sopivan ratkaisun haluamallasi varustuksella. Helposti.

Agrosec - kuljetusjärjestelmä

Antti Agrosec-elevaattori

Agrosec-elevaattorit ja -tasokuljettimet siirtävät viljaa vaaka- ja pystysuoraan, sinne missä sitä tarvitaan. Ne ovat suunniteltu toimimaan vaativissa olosuhteissa myös märän tavaran siirtämiseksi. Nopeasti.

Agrosec automaatio

Antti Agrosec-automaatio

Agrosec-automatisointi tekee viljankäsittelystä helppoa. Automatiikka toimii isännän ohjeiden mukaan isännän ollessa muissa töissä. Turvallisesti.

Agrosec - varaosatoimitusjärjestelmä

Antti Agrosec varaosat ja tarvikkeet

Agrosec-varaosatoimitusjärjestelmä omalla tehtaalla takaa jatkuvuuden. Huolettomasti.

 
 

Kysy lisätietoa myyjiltämme ja pyydä tarjous!

 
 

Viimeksi katsomani tuotteet