Hulda BOR puhdas herne

Tuotekoodi: HULDA1NS

889,20 € / TN (sis. alv 14%)

( 0,89 € / KG, sis. alv 14%)

koko
Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa
Hulda on vihreäsiemeninen ruoka- ja rehuherne, jolla on korkea valkuaispitoisuus ja pituudestaan huolimatta hyvä varrenlujuus. Hulda on lehdykätön lajike, joka soveltuu viljeltäväksi koko herneen päätuotantoalueella.
 

Hulda on satoisa ja lujavartinen vihreäsiemeninen ruokaherne, jonka sadon laatu on erinomainen. Sen valkuaispitoisuus on korkea. Huldan siemen on melko suuri.

Avainominaisuudet: • Vihreäsiemeninen ruokaherne • Todella satoisa lajike, korkea valkuaispitoisuus • Siemen melko kookas ja pitkästä varresta huolimatta erinomaisen luja vartinen • Laadultaan erinomainen, hyvät keitto-ominaisuudet

Sato:
Hulda on satoisa lajike. Sen satotaso on lähes 30 % suurempi kuin Tiinalla. Savimailla sen sato on ollut noin 5 % suurempi kuin Karita-lajikkeen sato.

Sadon laatu:
Huldan siemenet ovat vihreitä ja melko kookkaita. Se soveltuu erittäin hyvin ruokaherneeksi, sillä se on keitto-ominaisuuksiltaan Tiinan tasoa. Keittokokeessa kypsyneiden siementen osuus on ollut lajikkeiston suurin. Myös virheettömien herneiden osuus on huippuluokkaa.
Hulda soveltuu myös rehukäyttöön, sillä sen siementen valkuaispitoisuus on erittäin korkea.

Käyttötarkoitus:
• elintarvikkeet
• rehut

Viljelysuositus:
Suositellaan vyöhykkeille I, II Hulda soveltuu viljeltäväksi herneen päätuotantoalueelle.

Kasvuaika:
Hulda on hieman Tiinaa myöhäisempi lajike.

Varsi:
Hulda on melko pitkävartinen lajike, mutta sen laonkestävyys on erinomainen. Se on huomattavasti laonkestävämpi kuin Tiina. Hulda on lehdykätön lajike.

Viimeksi katsomani tuotteet