Hanki nyt kivennäiset suomalaisella designilla!


Suomen Rehu kivennäiset ovat olleet kehityksen kärjessä jo 90 vuotta. Kivennäisratkaisumme ovat vuosien saatossa kehittyneet suomalaisten tilojen tarpeiden ja uusimman tutkimustiedon mukaan. Ensimmäiset Hankkijan valmistamat kivennäiset täydensivät suolaa, kalkkia ja fosforia rehujakeiden oheen. Nykyään kivennäisrehut ratkaisevat korkeatuottoisen karjojen hedelmällisyys- ja terveysongelmia ja ovat tärkeä pala tuottavaa ruokintaratkaisua.

Tilakohtaisia edistyksellisiä räätälöityjä Suomen Rehu Sopiva-kivennäisiä on valmistettu jo yli 5 vuoden ajan tilojen kotoisten rehujen laajojen kivennäis- ja hivenaineanalyysien pohjalta. Uusimpana täsmäratkaisuna eri ruokintatilanteisiin ovat laadukkaaseen Lypsy Naminoon ja Lypsykivennäiseen pohjautuvat Plus-kivennäiset. Esimerkiksi Lypsy Namino Tiineys+ ja Lypsykivennäinen Tiineys+ kivennäisillä parannat karjan hedelmällisyyttä ilman erillisiä lisärehuja ja tinkimättä tutusta laadukkaasta peruskivennäisestä, joka vastaa keskimääräiseen suomalaisten säilörehujen täydennystarpeeseen.

100-vuotiaan Suomen juhlan kunniaksi nyt kaikille yli 1200 kg Suomen Rehu kivennäisiä tilanneille upea luontohenkinen Miikon desing lahjapaketti kaupan päälle. Kampanjaetu on voimassa 1.9-13.10.2017. Lahjapaketin arvo on 100 euroa ja se toimitetaan postitse kotiin sopivasti ennen isänpäivää.

Lahjapaketti sisältää virallisen Suomi100-tunnuksella varustetun koivuvanerisen Kuusimetsä-leikkuulaudan (33,5cmx22cm), Koivuvanerisen Hirvi-pannunalusen (17X17 cm) sekä kätevän hirvennahasta ja villahuovasta valmistetun patalapun.

Lahjapaketin Miiko-tuotteet valmistuvat vastuullisesti suomalaisten ammattilaisten käsissä. Tuotteissa villi pohjoisen luonto kohtaa skandinaavisen muotokielen vastustamattomalla tavalla. Koivuvaneristen tuotteiden kuvitus vie sinut arjen keskellä matkalle taianomaiseen, sammaleiseen metsään. Metsässä kulkeminen saa aikaan ihmeitä ihmisen mielessä, se lisää hyvinvointia ja lievittää stressiä. Metsäkuvia katsomalla voi tuntea metsän läsnäolon ja aistia sammaleen tuoksun ja kuulla puiden lempeän kuiskauksen.

 
 
 

Viimeksi katsomani tuotteet