Vahvista vastustuskykyä vitamiineilla - Suomen Rehu rakeiset vitamiinit -15 %!

Seleeni-E Strong -rae
Tutustu tuotteeseen tarkemmin klikkaamalla kuvaa

Syksyn poikimisruuhkan ja viilentyvien säiden haastaessa vastustuskyvyn on ensiarvoista voimistaa ruokintaa vitamiinilisillä. Lehmien veren E-vitamiinipitoisuus laskee poikimisen yhteydessä voimakkaan stressin seurauksena: vitamiinien lisääminen jo ummessaoloaikana parantaa kuitenkin lehmien veren vitamiinitasoja. Vahva E-vitamiini ja seleenin lisä on tehokas keino puolittaa utaretulehduksen riski.

E-vitamiinilisästä on hyötyä erityisesti korkeatuottoisille ja ummessaoleville sekä kaikille eläimille, kun syötössä on vastapuitua viljaa tai murskeviljaa. D-vitamiinilisästä hyötyvät erityisesti ummessaolevat ja korkeatuottoiset, mutta ulkoilun vähentyessä sen tarve tulee huomioida myös nuorilla naudoilla.

Tutustu käteviin vitamiinivaihtoehtoihimme, kuten syksyn uutuuteen vahvaan ADE-Vita Strong rakeeseen. ADE-vita Strong rakeella on erittäin pieni käyttömäärä ja se sisältää utareterveyden vahvistamiseen reilusti orgaanista hyvin imeytyvää seleeniä sekä korkean E-vitamiinipitoisuuden.

Nyt kannattaa tankata vuoden vitamiinit parhaaseen hintaan. Kampanjahinnat ovat voimassa Suomen Rehu rakeisista vitamiineista toimitusmyynnissä ja Hankkijan myymälöissä 1.8-30.9.2017.

 

Viimeksi katsomani tuotteet