Kasvinsuojeluaineilla ja Yara Vita-tuotteilla on käytössä tuoteryhmäkohtainen alennustaulukko.

Lopullinen alennusprosentti ja tilauksen loppusumma määräytyvät ostoskorissa.

Glypper

Tuotekoodi: HM15268

81,60 € / KPL (sis. alv 24%)

( 81,60 € / , sis. alv 24%)
Tarkista myymälöiden saldot

Tuote on myynnissä vain myymälöissä

Lavakoko 32 kpl

Pakkauskok: 20 l

Käyttökohteet: Glypper on hyväksytty seuraaviin käyttökohteisiin: Rikkakasvien torjuntaan viljelysmailta, puutarhakasvien riviväleistä, hedelmätarhoista, viljelemättömiltä alueilta, metsänviljelyssä sekä puuvartisten kasvien hävittämiseen.

Glypper vaikuttaa kasveihin ainoastaan vihreiden lehtien ja varsien kautta, joten rikkakasvien tulee olla hyvässä kasvussa, vihreitä ja riittävän kehittyneitä. On huomattava, että glyfosaatti tappaa kaikki vihreät kasvit, joihin ruiskutetta osuu.
Juolavehnässä tulee olla käsittelyhetkellä vähintään 3-4 vihreää lehteä (10–15 cm korkeaa). Monivuotiset rikkayrtit torjutaan juuri ennen niiden kukintaa tai sen aikana, kuitenkin aina ennen rikkakasvien tuleentumista. Hukkakaura torjutaan viimeistään sen tullessa röyhylle.
Voimakas kuivuus ennen ruiskutusta tai sade ruiskutuksen jälkeen voivat heikentää valmisteen tehoa. Valmisteen teho alkaa näkyä 10–14 vrk:n kuluttua ruiskutuksesta.

Maata ei saa muokata ennen ruiskutusta. Ruiskutuksen jälkeen maa voidaan kyntää tai muokata vasta, kun rikkakasvien väri on muuttunut punavioletiksi tai keltaiseksi, tavallisesti noin 2-4 viikon kuluttua ruiskutuksesta. Valmiste ei tehoa jäätyneessä kasvustossa. Halla ei kuitenkaan heikennä tehoa, jos ruiskutus tehdään sulaneeseen kasvustoon.

 
 

Viimeksi katsomani tuotteet