Kasvinsuojeluaineilla ja Yara Vita-tuotteilla on käytössä tuoteryhmäkohtainen alennustaulukko.

Lopullinen alennusprosentti ja tilauksen loppusumma määräytyvät ostoskorissa.

Logran Meko

Tuotekoodi: SY30055

250,80 € / KPL (sis. alv 24%)

( 250,80 € / , sis. alv 24%)
Tarkista myymälöiden saldot

Tuote on myynnissä vain myymälöissä

Pakkauskoko: 2x9l + 2x120g

Rikkakasvien torjuntaan ohralla, kauralla, kevät- ja syysvehnällä, rukiilla ja ruisvehnällä.
 

Käyttötarkoitus
Rikkakasvien torjuntaan ohralla, kauralla, kevät- ja syysvehnällä, rukiilla ja ruisvehnällä. Pakkauksessa olevat valmisteet Logran 20 WG ja Duplosan Meko ruiskutetaan tankkiseoksena, jolloin varmistetaan riittävän laaja-alainen teho.

Vaikutustapa
Sekä Logran että Duplosan Meko ovat lehtivaikutteisia valmisteita. Logran on myös jonkin verran maavaikutteinen. Logran on pienannosaine, joka estää solujen jakautumisen rikkakasvissa jolloin kasvu pysähtyy. Duplosan Mekon tehoaine matkii kasvin kasvuhormonia ja saa solujen elintoiminnot ylikiihtymään, mistä on seurauksena rikkakasvin tuhoutuminen. Triasulfuroni- ja mekoproppi-tehoaineet kuuluvat eri kemiallisiin ryhmiin, minkä vuoksi ne soveltuvat hyvin seokseen keskenään: ne täydentävät toistensa tehoa sekä ehkäisevät resistenssin syntyä. Teho näkyy värimuutoksina, kasvien häiriintyneenä kasvuna ja hitaana nuutumisena. Käsittelyn jälkeen rikkakasvien kasvu pysähtyy kuitenkin heti. Rikkakasvit tuhoutuvat 2-4 viikon kuluessa käsittelystä.

Käytön rajoitukset
Logran Meko ei sovi suojaviljoille, pohjavesialueille eikä tankkiseoksiin hukkakauran torjunta-aineiden kanssa. Käsittelyä seuraavana vuonna pellolla voi viljellä viljoja, heinää, öljykasveja, perunaa, hernettä, mutta ei esim. sokerijuurikasta. Muut rajoitukset, katso kunkin tuotteen käyttöohje.

Käyttö
Käyttömäärä: Logran 20 g/ha + Duplosan Meko 1,5 l/ha. Vesimäärä 150-300 l/ha.

Tankkiseokset:
Voi sekoittaa useimpien muiden kasvinsuojeluaineiden kanssa. Tehoriskin vuoksi ei saa sekoittaa hukkakauran torjunta-aineiden kanssa.
Ruiskutusnesteen valmistus: Täytä tankki puolilleen vettä. Lisää ensin Logran ja anna valmisteen liueta veteen. Lisää lopuksi Duplosan Meko.
Sateenkesto: 2 tunnin kuluttua ruiskutuksen jälkeen.
Ruiskun puhdistus: Koska useat muut viljelykasvit ovat herkkiä valmisteille, puhdista ruisku heti käsittelyn jälkeen huolellisesti vedellä

 

Viimeksi katsomani tuotteet