Lähde mukaan seosrehumatkalle Itävaltaan 9.-12.10.2017Tervetuloa Seosrehumatkalle Itävaltaan! Järjestyksessään kymmenes TSR-klubimatka suuntautuu Itävallan maaseudulle ja vuoristoon. Matkalla tutustumme itävaltalaiseen maidontuotantoon, pienmeijeriin ja lihantuotantoon. Lisäksi ohjelmassa on mm. tutustuminen kuuluisaksi tulleeseen Hitlerin Kotkanpesään. 10-vuotisjuhlamatkan päätteeksi näemme Sound of Salzburg -musiikkishown. Matkalla nautimme hyvän matkaseuran lisäksi itävaltalaisista ruoista ja nähtävyyksistä. Käytössämme on koko matkan ajan suomenkielinen matkaopas. Varaa paikkasi viipymättä!

Matkan hinta:
1280 € / hlö 2 hh huoneessa. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 90 €.

Hinta sisältää:
• Finnairin suorat lennot Helsinki - München - Helsinki
• Majoitus
• Täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen sis. myös ruokajuomat)
• Matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset, vierailukohteet ja niiden sisäänpääsymaksut sekä suojavarusteet
• Farmimatkojen matkanjohtajan palvelut
• Verot ja viranomaismaksut

Ilmoittautuminen 30.6.2017 mennessä:
• Matkatoimiston ilmoittautumislomakkeella: www.farmimatkat.fi
• Heikki Ikävalko, puh. 010 402 7623, heikki.ikavalko@hankkija.fi
• Marko Dahl, puh. 010 402 7620, marko.dahl@hankkija.fi

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä: nimi (sama kuin passissa), osoite, gsm-numero, tarve mahdolliseen liityntälentoon, toive huonekaverista, mahdolliset ruoka-aineallergiat.

MATKAOHJELMA ITÄVALTA 9.-12.10.2017, Maanantai 9.10.2017

Tapaaminen Helsinki-Vantaan lentokentällä, Terminaali 2:n päälähtöaulassa viimeistään klo 6.00 aamulla. Matkanjohtaja jakaa kaikille lentoliput ja suojavarusteet tilavierailuille (lähtöselvitys on tehty valmiiksi). Finnairin suora
lento Helsingistä lähtee klo 8.00 ja
saapuu Müncheniin klo 9.30.
Ryhmää on bussi vastassa kentällä.

Matkaamme kohti Oberndorf in Tirolia ja syömme lounasta Alppien alueella matkan varrella. Vierailemme Schoergerin tilalla. Tilalla on 45 ha pysyvää laidunta ja 45 ha metsää. Pintzgauer-lehmiä on 45 kpl.Osasta tilan tuottamasta maidosta valmistetaan mm. juustoja tilan pienmeijerissä. Myös sonnivasikoiden liha markkinoidaan itse eteenpäin. Tilalla on myös oma pientislaamo. Tila elättää kaksi veljestä perheineen.

Vierailulta ajamme Salzburgiin, jossa olemme n. klo 18.30. Majoittuminen Hotel Imlaueriin. Yhteinen illallinen.

Tiistai 10.10.2017

Aamiainen hotellilla. Lähtö hotellilta
klo 9.30. Aamupäivällä n. 2 tunnin
Salzburgin kaupunkikävelykierros
suomalaisen paikallisoppaan johdolla.
Lounaan jälkeen vierailemme Hitlerin
Kotkanpesällä (säävaraus!). Yhteinen
illallinen.

Keskiviikko 11.10.2017

Aamiainen hotellilla ja lähtö vierailuille klo 9.00. Päivän aikana vierailemme kahdella maatilalla. Halukkaat voivat jäädä Salzburgiin viettämään omaa aikaa.

Ensimmäinen kohde sijaitsee Zipf´ssa. Tilalla on 200 lehmää + 3 Delavalin lypsyrobottia, seosrehuruokinta ja oma meijeri (valmistaa jogurttia ym). Lounaan jälkeen toinen tilavierailu lypsykarja- tai lihakarjatilalle (kohde täsmentyy myöhemmin). Illalla Sound of Salzburg -musiikkishow koko ryhmälle ja yhteinen illallinen.

Torstai 12.10.2017

Aamiainen hotellilla ja uloskirjautuminen. Lähdemme ajamaan kohti Münchenia ja lentokenttää. Vierailukohde (ei eläintila) ja lounas matkan varrella. Finnairin suora lento AY 808 lähtee Münchenista klo 18.40 ja saapuu
Helsinkiin klo 22.05.

Pidätämme oikeiden muuttaa matkaohjelman aikatauluja ja sisältöä.

Viimeksi katsomani tuotteet