Hankkija on aloittanut uuden kauden kasvinsuojeluaineiden ennakkokaupan!

Kauden 2017 uutuuksia ovat

Pixxaro Pro

Pixxaro Pro

Viljoilla esiintyvien rikkakasvien resistenssi tiettyjä tehoaineita vastaan on kasvava ongelma ja se tulee ottaa vakavasti. Pixxaro Pro on ratkaisu ohralle, vehnille ja rukille. Se on eittämättä markkinoiden vahvin resistenssin rikkoja, joka toimii nopeasti ja näkyvästi myös kuivissa olosuhteissa.

 

Elatus Plus Zenit

Elatus Plus ja Zenit

Viljan kasvitautien torjunta on astunut Suomessa askeleen eteenpäin uuden kemian myötä. Syngentan valmistama Elatus on tehonsa ja suoja-aikansa puolesta SDHI-aineryhmän kirkkaimpia tähtiä!

 

Suosittelemme

Seuraavista viime vuoden uutuuksista kertyi jälleen kokemusta niin, että suosituksiemme äänenpaino on entistäkin syvempi.

Celest Trio on nestemäinen paittausaine kaikille viljoille. Laaja teho eri Fusarium – lajeihin auttaa tasaisessa ja voimakkaassa itämisessä. Saatavilla nyt myös 50 litran pakkauskoossa.

XL – pakkaus viljojen rikkakasvien torjuntaan on räätälöity Suomen rikoille ja se sopii kaikille viljoille. XL huomioi tehossaan myös resistenssin. Pakkaus sopii pohjavesialueille eikä aiheuta rajoituksia seuraavan vuoden kasvivalinnassa.

Acanto Prox – pakkaus tarjoaa kolmella tehoaineella lujan tautisuojan erityisesti ohralle.

Folicur Xpert on hyvä ja edullinen perusratkaisu viljojen tautisuojaukseen, jos tautipaine ei ole kova tai viljelykierrossa on esimerkiksi nurmi, joka heikentää tautipainetta. Folicur Xpert sopii myös öljykasvien pahkahomeen torjuntaan.

Moddus Evo vahvistaa viljan korren lisäksi tyveä ja juuristoa. Se tasaa versojen kasvua ja lisää satoa erityisesti, jos kevät on kuiva.

Hukkakauran torjunnan mestari on Axial. Sen teho kestää kriittisenkin tarkastelun puimurin penkiltä käsin, kun sadonkorjuun aika koittaa.

YaraVita Amazinc 600

Kaksi elintärkeää hivenainetta, sinkki ja mangaani, löytyy nyt samassa tuotteessa. Rehunurmilla nämä parantavat eläinten terveyttä, hedelmällisyyttä, tuotosta ja vastustuskykyä. YaraVita Amazinc tehostaa nurmen kasvua, lisää satoa ja parantaa raakavalkuaispitoisuutta . Näiden ominaisuuksien ansiota YaraVita Amazinc sopii erinomaisesti myös viljoille YaraVita Gramitrelin tapaan.

Tervetuloa kysymään neuvoja ja tarjousta Hankkijalta!

 

Viimeksi katsomani tuotteet