Luo Hankkijan verkkokaupan tunnus ja liitä se Hankkija Oy:n asiakasnumeroon

Tällä toiminnolla luodaan Hankkijan verkkokaupan tunnus ja se liitetään Hankkija Oy:n asiakasnumeroon. Verkkokaupan tunnus mahdollistaa sivuston kaikkien palveluiden käytön. Käytössäsi on omat tiedot, josta pääset näkemään ostohistorian, tilaukset, laskut, viljakaupan tiedot, sekä Agriraha- ja Ennakkomaksutilien tapahtumat. Valitse tämä vaihtoehto, jos sinulla on asiakasnumero ja/tai laskutustili auki Hankkija Oy:ssä.


Jos olet ollut aiemmin laskutusasiakkaana osuuskauppojen Agrimarketeissa tai asioinut Vilomix Finlandin (ent. Hiven) kanssa, niin perustietosi voivat löytyä yhteisestä järjestelmästämme. Voit käyttää järjestelmän tarjoamaa asiakasnumeroa.


Jos sinulla ei ole vielä laskutustiliä, pääset avaamaan sen tunnuksien liittämisen jälkeen Omista tiedoista perustiedot –välilehdeltä. Kun sinulla on laskutustili, niin pääset tilaamaan myös laskutusmyyntituotteita, kuten polttoöljyä.


Hankkijan asiakkaana pääset myös käyttämään veloituksetta Hankkijan Täsmäsäätä. Tämä palvelu löytyy myös Omat tiedot -osiosta.

 

Viimeksi katsomani tuotteet