Luomuviljakauppa -
Viljelijän muistilista

 kuva

Hankkija Oy ostaa luomuviljaa siiloihin eri puolille Suomea.

» Päivitetyt hintatiedot ja vastaanottopaikat

Ota yhteys lähimpään Hankkijan myymälään. Siellä sinua palvelevat osaavat kasvinviljelyn asiantuntijamyyjät. Mikäli et ole vielä teettänyt luomuviljaerästä analyysiä, ota mukaan myös kaupattavaa erää koskeva edustava näyte. Hankkijan henkilökunta välittää näytteen analysoitavaksi. Ennakkonäyte määrittää vastaanottopaikan ja alustavasti myös kauppahinnan. Lopullinen hinta määräytyy vastaanottonäytteen perusteella. Hinnan määrityksessä käytetään Hankkija Oy:n laatuhinnoittelutaulukkoa.

Kun viljaerän analyysitiedot ovat nähtävillä, voidaan kauppa tehdä. Tätä varten tarvitset voimassaolevan asiakirjaselvityksen. Asiantuntijamyyjämme todentaa luomukaupan laillisuuden merkitsemällä kauppasopimukseen kyseisen asiakirjan tunnusnumeron sopimusviitteeksi.

Luomuviljakuorman mukaan tulee täyttää viljapassi, jonka voit tulostaa täältä. Nykyinen viljapassi käy niin luomuviljalle kuin tavanomaisesti tuotetulle viljalle. Muita asiakirjoja kuorman mukana ei enää tarvita, mutta huolehdi siitä, että viljapassi on asianmukaisesti täytetty.

Ongelmatilanteissa sinua palvelee luomuviljan ostopäällikkö Essi Parviainen,
puh. 010 402 7910, essi.parviainen@hankkija.fi

Videot

Viimeksi katsomani tuotteet