Lataa Hankkijan asiakaskortti puhelimeesi - saat 10 euron alennuskupongin!


Lataa Hankkijan mobiilikortti nyt, saat 10 € alennuksen jouluostoksistasi!

Cardusta löytyy joulukuun ajan 10 € alennuskuponki, alennuksen saa yli 50 € ostoksista.
Ohjeet:
Näytä kuponki kassalla ennen ostotapahtumaa. Huom. käytä kuponki vasta kassalla myyjän kanssa!
Kupongin voi käyttää vain kerran.
Voimassa, kun maksutapana on käteinen/korttimaksu. Voidaan käyttää myös tarjoushintaisia tuotteita ostettaessa. Ei voida käyttää verkkokaupassa. Etu voimassa vain tarjouskuponki Cardusta näyttämällä.

 

Hankkija tarjoaa jatkossa asiakkailleen entistä terävämpiä ja monipuolisempia tarjouksia!

Lataa Hankkijan asiakaskortti ilmaiseksi älypuhelimeesi osoitteesta www.cardu.com/hankkija ja pysyt aina ajan tasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kampanjoista! Kortti kulkee kätevästi aina mukana kännykässä ja saat tiedon kampanjoistamme ja tarjouksistamme aina suoraan sovellukseen!

Korttia varten tarvitset Cardu-sovelluksen älypuhelimeesi.

Latausohje:

1. Skannaa kuvassa oleva QR-koodi kännykkäsi QR-koodin lukuohjelmalla ja toimi ohjeiden mukaan.

TAI

2. Syötä matkapuhelinnumerosi osoitteessa www.cardu.com/hankkija niin saat latausohjeet tekstiviestillä.

Jos olet jo ladannut Cardun älypuhelimeesi Löydät Hankkijan asiakaskortin Cardusta kohdasta Etuohjelmat hakusanalla Hankkija.
Tilaamalla Hankkijan sähköpostikirjeitä ja lataamalla älypuhelimeen Hankkijan mobiilikortin, saat ensimmäisten joukossa tiedon tulevista tarjouksista, erikoiseduista ja tapahtumista.

 
 

Ongelmia Cardun kanssa?

Joissain puhelimissa Cardu iPhone sovelluksen viimeisin versio (5.1.3) ei käynnisty. Tämä johtu siitä, että sovelluksella ei ole lupaa käyttää kameraa. Kameraa käytetään vain qr-koodien lukemiseen leimapassille. Nopea korjaus on sallia kameran käyttö kohdasta Asetukset > Tietosuoja > Kamera > Cardu.

Tutustu myös Cardun Usein kysytyt kysymykset -sivuun. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit olla yhteydessä myös Cardun tukeen support@cardu.com

 

Viimeksi katsomani tuotteet