Kasvihuone Gardener 16,2 m² kennolevyllä, alumiinirunko

Tuotekoodi: KIJG162K

3 890,00 € / KPL (sis. alv 24%)

(3 890,00 € / , sis. alv 24%)

Toimitusaika: 3-8 arkipäivää

Määrä:  KPL
Juliana Gardener 16,2 m² kennolevyllä ja alumiinirungolla.

 • vahvat profiilit
 • 10 mm paksu kennolevy
 • riittävä leveys ja korkeus
 • lukittava pariovet
 • kynnyksetön oviaukko
 • syöksytorvet sadeveden keräämiseen
 • lasien ja levyjen listakiinnitys sisältyvät hintaan
 • Premium-varustelu

  Gardener mallissa hintaan sisältyy Premium-mallin laatu ja varustelu. Mallissa on huomioitu entistä paremmin korkeaa laatua ja suurta sisätilaa arvostavat asiakkaamme. Gardener mallit sopivat paremmin tilaa vaativaan kasvihuoneviljelyyn. Huoneiden leveys (368 cm), kynnyksetön oviaukko ja 140 cm leveät pariovet mahdollistavat vaivattoman kottikärryjen ym. viemisen huoneeseen. Korkeus (287 cm) mahdollistaa myös tasaisemmat lämpötilat ja paremman kasvuilmaston.

  Enemmän laatua ja hyvä varustelu
  Erittäin vahvat osittain koteloidut profiilit tekevät kasvihuoneesta todella vankkarakenteisen ja kestävän. Katemateriaaliksi on saatavana kestävät karkaistut 3 mm turvalasit tai tavallista paremmin lämpöä eristävät 10 mm kennolevyt. Lasien ja levyjen mukana tulee myös Julianan listakiinnitys, mikä viimeistelee kasvihuoneen laadukkaan ilmeen. Gardenerin varusteluun listakiinnityksen lisäksi sisältyy riittävä määrä tuuletusluukkuja, lukolliset pariovet tuulilukituksella, puhdistusta varten avattavat räystäskourun suojat sekä syöksytorvet sadeveden talteenottoon. Lisävarusteena saatavana automaattiset kattoluukun avaajat: lasikasvihuoneisiin Ventomax 4011, kennohuoneisiin ja sivuluukkuihin Univent 4031.

  Värillä tyylikkyyttä
  Alumiinirunko on saatavana ilman väriä tai antrasiitinharmaaksi pulverimaalattuna, väri RAL7016 (väriesimerkit nähtävänä Premium-mallien kuvissa). Ovet, luukut, syöksytorvet, räystäskourun suoja, sokkeli ja peitepalat toimitetaan aina mustana.

  Upeita yksityiskohtia
  Juliana Gardener -malli on täynnä upeita yksityiskohtia. Vakiovarusteena siihen kuuluu tyylikäs listakiinnitys, taittuvat räystäskourun peitelistat, syöksytorvet sadeveden talteen ottoon sekä tuuletusluukulliset ja lukolliset pariovet. Lisävarusteena saatavana esim. upea koristeellinen harjaprofiili.

  Kolme kokoa
  Gardener-mallissa löytyy koot 16,2, 18,8 ja 21,4 m². Kaikissa harjakorkeus on 287 cm, räystäskorkeus 172 cm, ja parisaranaovien leveys on 140 cm.

  Koossa 16,2 m²: leveys 368 cm, pituus 439 cm, 2 automaattista ja 2 käsikäyttöistä luukkua.

 •  
   

  Viimeksi katsomani tuotteet