Hankkijan mainos voitti Kuukauden aikkarimainos -kisan!

Onhan tämä nyt mahtavaa, Aikakausmedia ry palkitsi Maatilan Pellervossa 10/2021 – Crèmè de la Crèmè /EKM Tuotosturva- ilmoituksen kuukauden parhaaksi!

EKM-Tuotosturva - kampanjailmeen suunnittelu yhdessä Sherpan kanssa
Kesän korvalla kampanjaa lähdettiin suunnittelemaan yhdessä Hankkijan tiimin ja Mainostoimisto Sherpa suunnittelijoiden kanssa. Kampanjassa ei haluttu lähteä liikkeelle perinteisesti, vaan olla rohkeita ja tehdä asioita normaalista poikkeavalla tavalla.
Sherpa haki valittuun mainokseen inspiraatiota muotimaailmasta, lehmät stailattiin ja kuvattiin kuin ne olisivat kuvattu Vogueen. Lopullinen päätös kuvien ja tekstien yksityiskohdista muodostettiin hyvässä yhteistyössä Hankkijan ja mainostoimiston välillä. Teknisesti kuvatoteutus tehtiin taidokkaalla kuvankäsittelyllä.
Halusimme viestittää kampanjalla Hankkijan rehujen toimivuutta antamalla tuotosturvan uusille EKM -rehujen käyttäjille. Samalla tavoitteena oli viestittää laajemminkin sitä, miten Hankkijan rehuratkaisuilla on mahdollista kehittää tilan taloutta ja eläinten hyvinvointia. Tämä on erityisen tärkeää varsinkin näin haastavassa markkinatilanteessa.
Mainostoimisto Sherpan suunnittelijat halusivat viestiä, että Crèmè de la Crèmè, kermojen kerma, erottuu myös maitotiloilla. EKM-rehuja nauttineet lehmät kuuluvat tähän joukkoon. Ne voivat hyvin ja tuottavat runsaasti litroja maidon pitoisuuksista tinkimättä.
Hankkijan on naudanrehukampanja EKM Tuotosturvasta jatkuu 15.12.2021 asti.

 

Onnittelut kuukauden aikkarimainoksen voitosta sekä Mainostoimisto Sherpan että Hankkijan tiimille!

Aikakausmedia ry:n sivuilla on tästä juttu Mitä syntyy, kun lehmä stailataan Vogue-kelpoiseksi? Tietysti Kuukauden paras aikkarimainos! | Aikakausmedia.fi

Aikakausmediaan kuuluu noin 250 jäsenkustantajaa tai -julkaisijaa, jotka julkaisevat yhteensä yli 450 aikakausmediaa joko painettuna lehtenä, diginä tai molempina. Jäsenistössä on yleisömedioita, ammatti- ja järjestömedioita sekä asiakasmedioita.

Hankkijan rehut

OSAAJA - EDELLÄKÄVIJÄ – LUOTETTAVA KUMPPANI – VASTUULLINEN TOIMIJA